Galatasaray'ın efsane futbolcusu Cevad Prekazi felç geçirdi

03.10.2023 - 22:25 | Son Güncellenme: 03.10.2023 - 22:40

Son dakika: Galatasaray'ın efsane futbolcusu Cevad Prekazi, kısmi felç nedeniyle hastaneye kaldırıldı. İşte tüm detaylar

Galatasaray'ın efsane futbolcusu Cevad Prekazi felç geçirdi

AJANSSPOR - HABER

Galatasaray'ın efsane ismi Cevad Prekazi, kısmi felç nedeniyle Belgrad'daki bir hastaneye kaldırıldı.

Cevad Prekazi, evinde felç geçirdi

Telegraf'ın haberine göre, Galatasaray'ın efsanevi Partizan futbolcusu Cevad Prekazi, yazlık evinin bulunduğu Brzeg'de felç geçirdi.

Prekazi'nin durumu stabil!

Haberde, 66 yaşındaki efsane futbolcunun felç ve tedavi koşulları nedeniyle acilen Belgrad'a nakledildiğini ve durumunun şu anda stabil olduğunu belirtildi.

İlgini Çekebilir
CANLI | Manchester United- Galatasaray
Habere Git

Prekazi'den depremzedelere destek gelmişti

Galatasaray'ın efsane futbolcusu Cevad Prekazi, Kahramanmaraş'ta meydana gelen depremde zarar gören yurttaşlar için imzalı formasını açık artırma ile bağışlamıştı. 

Prekazi, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, açık artırmaya çıkardığı imzalı formasını en yüksek teklif olan 210 bin lira karşılığında sattı. Eski futbolcu, bağış dekontunu da paylaşarak yardımın gönderildiğini açıklamıştı.

Galatasaray'da efsaneleşti

1985-1991 yılları arasında Galatasaray forması giyen Cevad Prekazi gösterdiği performans, kazandığı kupalar ve zaferlerle adını tarihe yazdırdı.

Prekazi'nin Galatasaray performansı

Sarı-Kırmızılı forma altında toplam 150 karşılaşmaya çıkan Prekazi, rakip filelere 29 gol gönderirken, yaptığı 46 asistle de skor gücüne önemli katkılar yapmıştı.

Senin için hazırladığımız haberler