Galatasaray'ın eski futbolcusu Telles, Inter yolunda! İşte, Inter’in bonservis teklifi

02.03.2021 - 15:26 | Son Güncellenme: 02.03.2021 - 15:30

Dış haberler… Bir dönem Galatasaray forması giyen Brezilyalı sol bek oyuncusu Alex Telles için Inter transfer teklifinde bulundu. Porto’dan 15 milyon Euro karşılığında Manchester United yolunu tutan Telles, Inter'e transfer olabilir. İşte detaylar…

Galatasaray'ın eski futbolcusu Telles, Inter yolunda! İşte, Inter’in bonservis teklifi

AJANSSPOR - DIŞ HABER

Galatasaray’da forma giyerken bir yıllığına Inter’e kiralanan sol bek oyuncusu Alex Telles, bir önceki yıl Manchester United’a transfer olmuştu. Piyasa değerinin epey altına United’a giden oyuncu için, Inter bir teklifte bulundu. Ancak, Manchester United’ın çalıştırıcısı Ole Solskjaer, Luke Shaw’un alternatifi konumundaki futbolcusunu satmak istemiyor.

Inter, satın alma opsiyonunu kullanmamıştı

Alex Telles, 2015 yılında 1 milyon 300 bin Euro karşılığında Serie A ekibi Inter’e satın alma opsiyonuyla beraber kiralanmıştı. Inter, sezon sonuna kadar 8 milyon Euro ödeme yaptığı takdirde oyuncunun bonservisini alabilirdi. Lakin o yıl Telles beklenen performansı veremeyince; Inter, satın alma opsiyonunu kullanmamıştı. Alex Telles, 2016'da 7 milyon 350 bin Euro karşılığında Porto’ya transfer olup 4 yıl boyunca burada forma giydikten sonra; 15 milyon Euro’ya Manchester United’a geçti.

Telles için Brozovic’i önerdiler

İtalyan Tutto Mercato gazetesinde çıkan bir habere göre, Inter yönetimi, Alex Telles’i alabilmek için Brozovic’i Manchester United’a önerdi. Solskjaer ise, Telles’i takas usulüyle göndermek istemiyor. Şu an takımda Luke Shaw’un alternatifi olan Telles için en az 40 milyon Euro beklediklerini Serie A ekibine bildirdiler. Inter’in 4 yıl önce 8 milyon Euro’ya transfer etmediği futbolcunun güncel piyasa değeri tam 40 milyon Euro.

Senin için hazırladığımız haberler