Galatasaray'ın eski futbolcusundan Falcao açıklaması! Transferi mümkün mü?

02.08.2019 - 16:05 | Son Güncellenme: 02.08.2019 - 19:05

Galatasaray'ın eski futbolcusundan Falcao açıklaması! Transferi mümkün mü?

Bir dönem Galatasaray'da forma giyen Kolombiyalı futbolcu Gustavo Victoria, Radyospor'da yayınlanan Spor Kazanı programına bağlanarak Özgür Sancar'ın sorularını yanıtladı.

Falcao'nun Galatasaray'a transferinin mümkün olduğunu söyleyen Victoria'nın açıklamalarından Ajansspor'un derledikleri şu şekide:

"Falcao böyle bir platformda olmayı arzu eder"

Bana göre Falcao transferi Galatasaray adına sonuçanabilir. Falcao, Galatasaray'a transfer olabilir. Falcao böyle bir platformda olmayı arzu ediyor.

"Kolombiya tarihinin en iyilerinden"

Kolombiya futbol tarihinin en iyi futbolcularından biri Falcao. Son dönemde Kolombiya'nın yetiştirdiği en önemli futbolculardan biri.

Lakabı neden Kaplan?

Falcao, Kolombiya'da forma giyerken River Plate tarafından keşfedildi. Sahadaki oyununu kaplana benzettiler. Lakabı bundan dolayı 'El Tigre' yani 'Kaplan' olarak kaldı.

"Şampiyonlar Ligi'nde fark yaratır"

Galatasaray'a gelirse faydalı olacaktır. Kaç gol atar meselesinde fikir yürütmek zor. Kendisine çok iyi bakan disiplinli bir futbolcu. Radamel Falcao çok büyük bir futbolcu. Türkiye'de Galatasaray formasıyla çok gol atacaktır. Çok fazla gol fırsatı yakalayabilecek bir futbolcu.

"Galatasaray'a yardımcı olur"

Şampiyonlar Ligi'nde çok büyük tecrübesi olan bir futbolcu. Bence Falcao, Galatasaray'a Şampiyonlar Ligi'nde çok yardımcı olacak. Falcao bulunduğu her yerde başarılı olmuş bir oyuncu.

Senin için hazırladığımız haberler