Galatasaray'ın eski yıldızı 18 yıl sonra yine Olimpiyat Stadı'nda

24.03.2021 - 15:13 | Son Güncellenme: 24.03.2021 - 15:18

A Milli Futbol Takımımız, 2022 FIFA Dünya Kupası Elemeleri G Grubu ilk maçında bu akşam sahasında Hollanda ile karşılaşacak. Önemli maç öncesi ülkemizde yakından tanınan eski Galatasaray futbolcusu Frank De Boer, Hollanda milli takımının başında olacak.

Galatasaray'ın eski yıldızı 18 yıl sonra yine Olimpiyat Stadı'nda

Burhan Can TERZİ- AJANSSPOR

Avrupa Şampiyonası için geri sayım başlarken, A Milliler 2022 Dünya Kupası biletini de almaya hazırlanıyor. Türkiye, Dünya Kupası Elemeleri G Grubu ilk maçında bugün Hollanda'yı ağırlayacak.

Mücadele Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynanacak. Kritik mücadelede rakip takımın başında, halkımızın yakından tanıdığı Frank De Boer olacak.

Bir Hollanda, Ajax ve Barcelona efsanesi olan De Boer, 2003 yılında Galatasaray'a transfer olmuştu. Sarı-kırmızılı kariyeri pek parlak geçmeyen Hollanda efsanesi son resmi maçında kırmızı kart görmüştü.

Olimpiyat Stadı'nda oynamıştı

Galatasaray o sezon tarihinin en sıkıntılı dönemlerinden birini geçirmişti.  Karşılaşmalar o dönem Olimpiyat Stadı'nda oynanmıştı. 

Sarı kırmızılı ekipte oynadığı dönem toplam 15 karşılaşmaya çıkan Hollandalı De Boer, sadece 1 gol kaydedebilmişti.

Frank de Boer, 18 yıl önce futbolcu olarak görev yaptığı stada bugün Hollanda'nın başında teknik direktör olarak çıkacak. 

Senin için hazırladığımız haberler