Galatasaray'ın eski yıldızı Alex Telles, 2022 Katar Dünya Kupası yolcusu

07.11.2022 - 20:50 | Son Güncellenme: 07.11.2022 - 21:10

Galatasaray'ın eski yıldızı Alex Telles'in Katar'a gidecek Brezilya Milli Takımı'nın kadrosunda yer alması, aile tarafından mutlulukla karşılandı. İşte detaylar

Galatasaray'ın eski yıldızı Alex Telles, 2022 Katar Dünya Kupası yolcusu

AJANSSPOR - HABER

Katar'da düzenlenecek 2022 FIFA Dünya Kupası'nda mücadele edecek Brezilya Milli Futbol Takımı'nın kadrosu açıklandı.

Galatasaray'ın eski futbolcularından Alex Telles, kadroda yer aldığını duyduğu an, eşiyle birlikte yaşadığı duygusal anlar yaşadı.

Kadroda ismini gördü, hüngür hüngür ağladı

Bir dönem Galatasaray forması giyen Alex Telles, Dünya Kupası kadrosuna alındığı yayını nişanlısı Vitoria Schneider Vargas ile birlikte takip etti. İkili, kadro açıklandıktan sonra birbirlerine sarılarak ağladı.

Richarlison, büyük sevinç yaşadı

Tottenham'ın yıldızı Richarlison, açıklamayı ailesiyle birlikte takip ederken Manchester United'ın genç yıldızı Antony de babası ve kardeşleriyle birlikte büyük sevinç yaşadı. Everton Ribeiro'nun da eşiyle birlikte ağladığı görüldü.

İlgini Çekebilir
İşte Brezilya'nın Dünya Kupası kadrosu
Habere Git

İşte 2022 Dünya Kupası'nda Brezilya kadrosu

Futbolseverler tarafından büyük bir heyecanla beklenen Katar'da oynanacak 2022 Dünya Kupası'nda Brezilya kadrosunda yer alan isimler şu şekilde:

Alisson, Ederson, Weverton, Bremer, Eder Militao, Marquinhos, Thiago Silva, Alex Sandro, Alex Telles, Danilo, Daniel Alves, Bruno Guimaraes, Casemiro, Everton Riberio, Fabinho, Fred, Lukac Paqueta, Antony, Gabriel Martinelli, Neymar, Pedro, Raphinha, Richarlison, Rodrygo, Vinicius Jr

Alex Telles'in performansı

Galatasaray'a Brezilya'nın Gremio takımından 2014'ün ocak ayında transfer olan Telles, sarı-kırmızılı formayla 56 resmi maçta 2 gol kaydetti.

Geçen sezon Manchester formasıyla tüm kulvarlarda 24 maça çıkan Telles, bu karşılaşmalarda 1 gol ve 4 asistlik performans sergiledi.

 

Senin için hazırladığımız haberler