Galatasaray'ın eski yöneticisinden seçim açıklaması: Mayıs ayında...

29.01.2018 - 17:12 | Son Güncellenme: 29.01.2018 - 17:12

Galatasaray'ın eski yöneticisinden seçim açıklaması: Mayıs ayında...

Galatasaray’ın eski yöneticilerinden Mehmet Helvacı, çarpıcı açıklamalar yaptı! Helvacı, Mayıs ayında seçim yapılmamasından yana olduğunu dile getirdi.

Radyospor'da yayınlanan Spor Kazanı programında Özgür Sancar'ın sorularını yanıtlayan Mehmet Helvacı'nın sözlerinden Ajansspor.com'un derledikleri şöyle:

Fatih Terim ve Ndiaye yorumu

Fatih Terim'in gelmesiyle beraber takımda değişiklikler gözüküyor, özgüven artışı var ve ben havanın olumluya döndüğünü görüyorum.

N'Diaye konusunda hocanın tercihlerine saygı göstererek karar verilmeli, hoca eğer yerini doldurabileceğini düşünüyorsa satılmasında fayda var. Bu satışla beraber Sportif AŞ'nin seneyi karla bitirmesi için iyi bir yöntem olacaktır. Ama şampiyonluk da bir değer ve bu hedef zarar görmemeli, şampiyon olup oyuncuyu satma imkanı varsa bunu yapmak lazım.

Galatasaray'daki başkan değişikliği

Galatasaray kulübü başkanlığına aday oluyorsanız kazanacağınızı düşünüyorsunuzdur. Seçim süreçleri hassastır, Dursun Özbek de kazanacağını düşünüyordu, Mustafa Cengiz hesaplarını yaparak başkan olacağını düşünmüştür.

Galatasaray taraftarının başlattığı kampanya

Galatasaray, taraftarı stokları eriterek müthiş bir katkı sağlamıştır, kulübün kara geçmesi için önemli bir adım olarak görmek lazım. Yellow Friday kampanyasını başlatanları ve buna katılanları tebrik ediyorum.

Galatasaray'da Mayıs ayındaki seçim

Galatasaray'ın geleceğinin nasıl kurtulacağını düşünmek, şampiyonluğa odaklanmak daha doğru olacaktır. Birlik beraberlik içinde bütün herkesi kucaklamak lazımdır. Bunun için hesaplaşmalardan çok ileriye bakmak lazım. Benim aday olup olmam bugünün konusu değil, mevcut yönetimin de seçimi düşünmemesi lazım. Mayıs seçimi olağan bir seçim olmayacaktır, Mustafa Cengiz 3 yıllık seçildi ama "Kısa süre içinde seçim yapacağım" dedi; bence yapmaması lazım. Mustafa Cengiz'in planlarını yapabilmesi için 4 ay yeterli bir süre değil, bunun için 3 yıllık bir süreye ihtiyacı vardır. Başkanlık her Galatasaraylı için onurlu bir görevdir ama faydalı olacak şekilde başkan olmak lazım. Bence Mayıs ayında seçim olmasa çok daha iyi olur. Seçim olursa ben çok adaylı bir seçim olacağını düşünmüyorum 2 veya 3 adaylı bir seçim olabilir"

AJANSSPOR

Senin için hazırladığımız haberler