Galatasaray Gremio'dan Bitello için gözlemci gönderdi! Teklif hazırlığı...

08.09.2023 - 10:47 | Son Güncellenme: 08.09.2023 - 10:57

Galatasaray, Brezilya'nın Gremio kulübünde forma giyen Bitello için gözlemci gönderdi. Sarı-Kırmızılılar genç orta saha için teklif hazırlığında. Detaylar...

Galatasaray Gremio'dan Bitello için gözlemci gönderdi! Teklif hazırlığı...

AJANSPOR - DIŞ HABER

Trendyol Süper Lig ve Avrupa'da başarı parolasıyla yeni sezona başlayan Galatasaray, transfer çalışmalarına devam ediyor. Sarı-Kırmızılı takım, rotasını Brezilya'ya çevirdi.

Gremio, Galatasaray ve Dinamo Moskova'dan teklif bekliyor

Brezilya'da Radio Gaucha'dan gazeteci Leonardo Oliveira'nın haberine göre Gremio, 23 yaşındaki orta sahası Bitello için Galatasaray ve Dinamo Moskova'dan teklif bekliyor.

Galatasaray teklife hazırlanıyor

Haberde Gremio'nun maddi olarak zorluk yaşadığı, bu sebeple de oyuncu satışına sıcak baktığı belirtilirken, Galatasaray'ın birkaç gün içerisinde bir teklif yapmak için hazırlandığı ifade edildi.

İlgini Çekebilir
Tahkim'den Galatasaray'ın 1959 öncesi şampiyonluklara itirazına ret!
Habere Git

Cimbom gözlemci gönderdi

Gremio'nun beklentisi oyuncunun Brezilya U23 takımında 2024 Paris Olimpiyatları Elemeleri'nin geniş aday kadrosunda bulunması. Galatasaray'ın hazırlık maçları öncesi bir gözlemci görevlendirdiği de haberde aktarılanlar arasında.

Moskova'ya veto

Radio Gaucha'nın haberine göre Dinamo Moskova'nın daha önce Bitello için yaptığı 6 milyon Euro'luk teklif reddedildi. Ruslar da yeni bir teklifle Brezilya ekibinin kapısını çalmaya hazırlanıyor.

Fenerbahçeli takım arkadaşı

Galatasaray'ın teklif vermeye hazırlandığı Bitello, geçtiğimiz sezonu Fenerbahçe'de geçiren ve bu yaz Gremio'ya kiralanan Joao Pedro'nun da takım arkadaşı. Brezilya ekibinde Uruguaylı golcü Luis Suarez de forma giyiyor.

İlgini Çekebilir
Galatasaray ayrılığı resmen duyurdu
Habere Git

Bitello kimdir?

Brezilyalı orta saha, futbola ülkesinin köklü kulüplerinden Gremio'da devam ediyor. Asıl mevkisi merkez orta saha olan Bitello, sağ kanat ve on numara pozisyonlarında da forma giyebiliyor. Kulübüyle 2025 yılına kadar sözleşmesi bulunan Brezilyalı'nın piyasa değeri ise 7 milyon Euro.

Gremio performansı

Gremio ile 2 sezonda 90 resmi maça çıkan 23 yaşındaki futbolcu, takımına toplamda 18 gol ve 8 asistlik katkı sağladı. Brezilya'da sezon devam ederken Gremio, 39 puanla 4. sırada yer alıyor.

Senin için hazırladığımız haberler