Galatasaray'ın transfer listesindeki Idrissa Gueye'den flaş PSG hamlesi

11.07.2022 - 15:39 | Son Güncellenme: 12.07.2022 - 08:13

Galatasaray, kadrosuna katmak istediği Idrissa Gueye için futbolcunun kulübü PSG yapacağı görüşmeyi beklerken, yıldız futbolcudan flaş bir hamle geldi.

Galatasaray'ın transfer listesindeki Idrissa Gueye'den flaş PSG hamlesi

Galatasaray'da orta saha için en güçlü adaylardan biri olan İdrissa Gueye bugünü kulübü Paris St. Germain ile kritik bir görüşme gerçekleştirecek.

PSG ile yollarını ayıracak

Hürriyet'te yer alan habere göre; İzni sora eren Senegalli yıldız futbolcunun 1 yıl daha kontratı bulunmasına karşın bugünkü görüşmenin ardından Fransız ekibiyle yollarının ayrılması bekleniyor.

Galatasaray bedelsiz almak için bekliyor

Gueye ile bu sezonki 4. transferini yapmak isteyen Galatasaray da bu zirvenin ardından 32 yaşındaki yıldız ismi bedelsiz almak üzere PSG ile masaya oturacak.

İlgini Çekebilir
Tehlike ortadan kalktı! Mostafa Mohamed...
Habere Git

PSG'yi takipten çıktı

Öte yandan yıldız futbolcu, kişisel sosyal medya hesaplarından Fransız devini takipten çıktı. Tecrübeli yıldızın bu hareketinin ardından Fransız ekibinden ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyor. 

Idrissa Gueye'nin performansı

Idrissa Gueye 2019 yılından bu yana formasını giydiği PSG'de 111 resmi karşılaşmaya çıktı. Yıldız futbolcu bu maçlarda 7 gol ve 6 asistlik katkı yaptı. Güncel piyasa değeri 12 milyon Euro olan Gueye, Senegalli Milli Takımı'nda ise 97 kez sahaya çıkarken 7 gol ve 3 asist kaydetti.

Senin için hazırladığımız haberler