Galatasaray’ın iki bekine Süper Lig’den talip!

02.04.2021 - 18:35 | Son Güncellenme: 02.04.2021 - 18:46

Transfer haberleri… Süper Lig’de üst sıralara oynamayı hedefleyen Göztepe, Galatasaray’dan Martin Linnes ve Şener Özbayraklı’ya kanca attı. Başkan Mehmet Sepil, sezon sonu sözleşmeleri bitecek iki tecrübeli futbolcuyu da elden kaçırmamak için kolları sıvadı. İşte detaylar…

Galatasaray’ın iki bekine Süper Lig’den talip!

AJANSSPOR-HABER

Süper Lig’in güçlü temsilcilerinden Göztepe önümüzdeki sezon için yeniden yapılanacak. Mevcut kadrosundan 4'ü kiralık olmak 12 futbolcusunun sözleşmesinin bitecek olması nedeniyle transferde hareketli bir yaz geçirmeye hazırlanan İzmir ekibinin gündeminde Galatasaraylı oyuncular var.

Gassama'nın maliyeti sorun yaratıyor

Yeni Asır’ın haberine göre, savunmada Murat Paluli ile yolları ayıracak olan sarı kırmızılılar, sağ bek Lamine Gassama'ya da 750 bin Euro’luk maaşı dolayısıyla sıcak bakmıyor. Göz Göz bu nedenle teknik direktör Ünal Karaman’ın rapor doğrultusunda Galatasaray’dan Martin Linnes ve Şener Özbayraklı’yı gündeme aldı.

Menajerleriyle masaya oturulacak

Sarı kırmızılı takımla sözleşmeleri sona erecek olan Linnes ve Şener'in bonservis engellerinin de olmaması yönetimin elini güçlendiriyor. Başkan Mehmet Sepil’in iki savunma oyuncusunun da menajeri ile görüşüp transferi sezon bitmeden noktalamak istediği belirtildi. 

Galatasaray’da bu sezon Martin Linnes, 20’si Süper Lig olmak üzere toplam 24 maçta şans buldu. Norveçli futbolcu 2 asistle takımına katkı sağlarken son haftalarda formasını DeAndre Yedlin’e kaptırdı.

Şener Galatasaray'da kayboldu

Cimbom’a Fenerbahçe’den transfer olan Şener Özbayraklı ise sarı kırmızılı takımda hiç aradığını bulamadı. 31 yaşındaki sağ bek bu sezon 4’ü Süper Lig 1’i kupa olmak üzere 5 maçta görev alırken, yalnızca 194 dakika sahada kalabildi.

Senin için hazırladığımız haberler