Galatasaray'ın İstanbul dönüşünde Marcao tek başına

17.08.2021 - 12:54 | Son Güncellenme: 17.08.2021 - 13:13

Galatasaray, Giresunspor deplasmanında iki farklı galibiyet alırken, Marcao ile Kerem arasında yaşananların tüm takımın tadını kaçırdı. İstanbul dönüşünde neler yaşandı, muhabirimiz takip etti.

Galatasaray'ın İstanbul dönüşünde Marcao tek başına

Burhan Can Terzi - AJANSSPOR

Galatasaray'ın, Giresunspor ile oynadığı maç uzun süre hafızalardan silinmeyecek. Sarı-kırmızılı takım için her şey yolunda giderken Kerem Aktürkoğlu'na hem kafa hem de yumruk sallayan Marcao, sadece takımın değil tüm Galatasaraylıların da tadını kaçırdı. 

Başkan, çok sinirlendi

Marcao'nun dönüşte takımla olup olmayacağı merak ediliyordu. İstanbul Havaalanına'a 03:10 sularında iniş yapan sarı-kırmızılı kafilede önce yönetim kanadı dışarı çıktı. Başkan Burak Elmas kurmaylarından kısa bir süre sonra çıkarken, Marcao ile Kerem arasında yaşanan olaya çok sinirlendiği belirtildi. 

İlgini Çekebilir
Marcao hakkında karar bugün çıkacak!
Habere Git

Marcao, takım otobüsüne binmedi

Futbolcu grubunda Kerem'in arkadaşlarıyla bir arada yakın yürüdüğü görülürken, onlar için gelen takım otobüsüne bindi. Diğerlerinden daha ayrı tek başına sonradan çıkan Marcao ise özel vip aracına doğru yürüdü ve birkaç başka isim gibi takım otobüsüne binmedi. 

Barışma emaresi yoktu

Kaptan Arda Turan'ı da kardeşi Okan Turan havaalanından aldı. Fatih Terim, kafilenin içinden gözükmedi. Terim'in VİP bölümünden ayrı olarak çıktığı belirtildi. Marcao'nun da Kerem'in de moralinin bozuk olduğu gözüktü. Aralarında dün gece itibarıyla herhangi bir barışma emaresi yoktu.

Senin için hazırladığımız haberler