Galatasaray'ın kadrosu belli oldu! Falcao...

07.07.2020 - 14:47 | Son Güncellenme: 07.07.2020 - 14:47

Galatasaray Futbol Takımı, 2019-2020 Süper Lig Cemil Usta Sezonu 31. haftasında Alanyaspor ile oynayacağı maç öncesi bugün bir antrenman gerçekleştirirken, Radamel Falcao, Galatasaray'ın Alanyaspor maçı kafilesinde yer almadı.

Galatasaray'dan yapılan açıklamada, Florya Metin Oktay Tesisleri’ndeki antrenmana ısınma hareketleriyle başlandı. Daha sonra gruplar hâlinde dar alanda pas çalışması üzerinde durulduğu belirtildi.

Antrenmanın ana bölümünde taktik çalışma yapıldı. Antrenman, yenilenme koşusu ve soğuma hareketlerinin ardından tamamlandı.

Galatasaray Alanyaspor maçı için bugün saat 16.00’da sponsoru Türk Hava Yolları’na ait özel bir uçuşla Alanya’ya hareket ederek karşılaşma öncesi kampa girecek.

Falcao kadroda yok

Öte yandan sakatlığı süren Radamel Falcao'nun yanı sıra cezalı Saracchi ve Feghouli kadroda yer almadı. Ayrıca sakatlıkları süren Muslera, Lemina, Andone ve sözleşmesi aksıya alınan Luyindama da kafilede bulunmuyor.

Galatasaray’ın Alanyaspor maçı kadrosu 

Şener Özbayraklı, Ahmet Çalık, Jean-Micheal Seri, Adem Büyük, Selçuk İnan, Younes Belhanda, Martin Linnes, Ryan Donk, Yunus Akgün, Ömer Bayram, Emre Akbaba, Jimmy Durmaz, Mariano Ferreira, Jesse Sekidika, Okan Kocuk, Emin Bayram, Marcao Teixeira, Taylan Antalyalı, Berk Balaban.

Senin için hazırladığımız haberler