Galatasaray'ın kasası Beşiktaş ve Bayern Münih maçlarında dolacak!

18.10.2023 - 09:07 | Son Güncellenme: 18.10.2023 - 09:13

Süper Lig'de hafta sonu Beşiktaş ile Şampiyonlar Ligi'nde ise Alman devi Bayern Münih ile sahasında karşılaşacak olan Galatasaray kasasını dolduracak.

Galatasaray'ın kasası Beşiktaş ve Bayern Münih maçlarında dolacak!

Trendyol Süper Lig ve UEFA Şampiyonlar Ligi'nde bu sezon henüz mağlubiyet almayan Galatasaray, kasasını doldurmaya devam ediyor. Sarı-Kırmızılı takım Beşiktaş ve Bayern Münih karşılaşmalarından dev bir gelir elde etmeyi planlıyor.

Galatasaray'ın kasası Beşiktaş ve Bayern Münih maçlarında dolacak

Skorer'de yer alan habere göre; Galatasaray’ı heyecanlı ve bereketli bir hafta bekliyor. Aslan’ın kasası bir haftada dolacak. Cim-Bom’un Beşiktaş ve Bayern Münih maçlarıyla beraber geliri tavan yapacak. 

İki maçın toplam geliri 60 milyon lira

Her iki maçtan toplamda 60 milyon liralık gişe geliri beklendiği öğrenildi. Ayrıca yine Beşiktaş ve Bayern Münih maçlarıyla store gelirlerinin de üst seviyeye çıkmasının planlandığı bildirildi.

İlgini Çekebilir
Aboubakar görüşme odasına!
Habere Git

Kulüp kaynakları maç günleri 40 milyon liraya yakın bir store geliri olabileceğini belirtti. Ayrıca, Bayern Münih maçının kazanılması ile kulübün kasasına 2.8 milyon euro (82.6 milyon lira) girecek. 

Bir haftada 180 milyon lira gelir

Böylece 100 milyon liralık gişe ve store gelirine ek olarak 82.6 milyon daha gelecek. Böylece Cim-Bom, bir haftada 180 milyon liradan fazla para kazanacak.

Galatasaray ile Beşiktaş arasındaki Süper Lig 9. hafta mücadelesi 21 Ekim Cumartesi günü saat 19.00'da, Bayern Münih ile oynanacak karşılaşma ise 24 Ekim Salı günü saat 19.45'te oynanacak.

İlgini Çekebilir
Ryan Kent, Fenerbahçe'yi sildi!
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler