Transfer | Galatasaray'ın Mostafa Mohamed için istediği bonservis belli oldu!

28.10.2021 - 11:02 | Son Güncellenme: 28.10.2021 - 11:10

Son dakika transfer haberleri... Galatasaray'ın forvet oyuncusu Mostafa Mohamed transferi için istediği bonservis bedeli belli oldu.

Transfer | Galatasaray'ın Mostafa Mohamed için istediği bonservis belli oldu!

AJANSSPOR - HABER

Galatasaray'ın Mısırlı golcüsü Mostafa Mohamed için flaş bir iddia ortaya atıldı. Buna göre, sarı - kırmızılı yönetimin 23 yaşındaki futbolcu için istediği bonservis bedeli belli oldu.

Mostafa Mohamed'in bonservisi ne kadar?

Mısır basını, Galatasaray'ın satın alma opsiyonunu kullanıp bonservisini almak istediği ve adı Al Ahly ile anılan golcü oyuncu için 10 milyon Euro istediğini öne sürdü. 

'Böyle bir bonservis bedeli ödeyemeyiz'

Haberde, bir Al Ahly yetklisinin konu hakkındaki görüşlerine de yer verildi. İsmi açıklanmayan yönetici, "Mostafa Mohamed tabii ki harika bir futbolcu. Ancak elimizde forvet alternatiflerimiz var. Ayrıca Galatasaray opsiyonu kullanıp onu gelecekte satarsa, isteyeceği rakam 10 milyon euronun altında olmayacak. Bugünün şartlarında böyle bir bonservis bedeli ödeyemeyiz." dedi. 

Mohamed'in Galatasaray performansı 

Golcü futbolcu Mostafa Mohamed bu sezon Süper Lig, Şampiyonlar Ligi ve UEFA Avrupa Ligi'nde toplam 14 maçta 503 dakika süre aldı ve 2 gol 1 asistlik performans sergiledi. Mohamed, geçen sezon 18 maçta 8 kez ağları havalandırmıştı.

Senin için hazırladığımız haberler