Galatasaray, Schalke 04'ten Amine Harit Transferini Bitiriyor!

23.07.2022 - 12:21 | Son Güncellenme: 23.07.2022 - 12:30

Schalke 04 forması giyen Amine Harit ile görüşen Galatasaray, anlaşma sağladı. Yeni transferin ömüzdeki günlerde resmen açıklanması bekleniyor. İşte detaylar.

Galatasaray, Schalke 04'ten Amine Harit Transferini Bitiriyor!

Yeni sezona şampiyonluk parolası ile hazırlanan Galatasaray, transfer çalışmalarını sürdürüyor. Dursun Özbek başkanlığında kadroyu güçlendirmek isteyen Sarı-Kırmızılı yönetim, Schalke 04'te forma giyen on numara Amine Harit'le olan görüşmelerde gelişme kaydetti.

Schalke yarı yarıya indirdi

Fanatik'in haberine göre Schalke ile pazarlık masasına oturan Galatasaray, bonservis için 9 milyon Euro'dan başlayan görüşmelerde rakamı 4,5 milyon Euro'ya kadar indirmeyi başardı. Alman kulüple her konuda anlaşan Cimbom, oyuncu cephesine döndü.

Galatasaray Harit'i ikna etti

İlk görüşmelerde 2 milyon Euro yıllık ücret teklif eden Galatasaray, Harit'in beklentisini karşılayamadı. Daha sonra bonuslarla birlikte 2.7 milyon Euro'ya yükseltilen kontrat Harit'in fikrini değiştirdi. Faslı oyuncu Sarı-Kırmızılı takıma sıcak bakmaya başladı.

Resmi açıklama bekleniyor

Fanatik'e göre taraflar arasında ufak pürüzlerin kaldığı aktarılırken, transferin bitmesi ile önümüdeki günlerde resmi açıklamanın gelmesi bekleniyor.

Amine Harit kimdir?

18 Haziran 1997 doğumlu Amine Harit, ülkesi Fransa'nın Nantes altyapısında futbola başladı. A takıma kadar yükselmeyi başaran on numara, Temmuz 2017'de Schalke 04'e 8 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında transfer oldu.

İlgini Çekebilir
Galatasaray'a transferi olay olmuştu! İşte yeni takımı...
Habere Git

Geçtiğimiz sezonun başında Marsilya'ya kiralanan Amine Harit, 33 karşılaşmada görev aldı. 5 kez rakip fileleri havalandırmayı başaran futbolcu, 4 defa da takım arkadaşlarına gol pası verdi.

Senin için hazırladığımız haberler