Galatasaray'da Okan Buruk Evander Transferini İstemedi

12.08.2022 - 11:54 | Son Güncellenme: 12.08.2022 - 15:39

Galatasaray'da Okan Buruk, prensipte anlaşılan Evander'i istemedi. Midtjylland ile bonservis konusunda anlaşamayan Cimbom, transferi askıya aldı.

Galatasaray'da Okan Buruk Evander Transferini İstemedi

Kadrosuna yaptığı takviyeler ile yaz transfer sezonuna damga vuran Galatasaray, transfer çalışmalarına devam ediyor. Gündemdeki hareketlilik devam ederken, Sarı-Kırmızılı takımın uzun süredir görüştüğü bir futbolcudan vazgeçtiği ifade edildi.

Evander Okan Buruk tarafından veto edildi

Sabah'ın haberine göre Galatasaray'ın uzun süredir gündeminde olan Evander transferi, Teknik Direktör Okan Buruk tarafından veto yedi. Okan Buruk, orta saha ve on numara bölgelerinde görev alabilen 24 yaşındaki futbolcunun alınmasını istemedi.

Oliveira, Midtsjö, Torreira yeterli

Haberde Okan Buruk'un, orta bölgeye yapılan Sergio Oliveira, Fredrik Midtsjö ve Lucas Torreira transferlerinin yeterli olduğunu ifade ettiği kaydedildi. Ayrıca Sarı-Kırmızılı takıma katılan Dries Mertens'in gelişi ile on numara pozisyonunda oynayabilecek bir ismin daha oluştuğunun altı çizildi.

9 Haziran 1998 doğumlu Evander, futbola ülkesi Brezilya'nın Vasco da Gama takımında başladı. 2018'de Midtjylland'a kiralanan futbolcu, 2019 yılında 2,5 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında Danimarka temsilcisine gitti. Geçtiğimiz sezon 47 karşılaşmada görev alan 24 yaşındaki orta saha, 17 kez rakip fileleri havalandırırken, 11 defa da takım arkadaşlarına gol pası verdi.

Senin için hazırladığımız haberler