"Galatasaray'ın teklifi 1 milyon Euro"

17.06.2020 - 16:14 | Son Güncellenme: 17.06.2020 - 18:26

Yunanistan'ın en çok okunan gazetelerinden olan Gazetta'nın yazarı Yunan gazeteci Johnny Georgopoulos, Radyospor'da Özgür Sancar'ın sorularını yanıtladı.

"Galatasaray'ın teklifi 1 milyon Euro"

Yunanistan'ın en çok okunan gazetelerinden olan Gazetta'nın yazarı Yunan gazeteci Johnny Georgopoulos, Radyospor'da Özgür Sancar'ın sorularını yanıtladı. Omar Elabdellaoui, Galatasaray'a transfer olacak mı? Bu transferde son durum ne? Olympiakos, Omar Elabdellaoui'ye nasıl bir teklif yaptı?

"Fatih Terim'in kadrosuna katmak istediği bir oyuncu"

Johnny Georgopoulos, Galatasaray'ın da kadrosuna katmak istediği Norveçli futbolcu Omar Elabdellaoui'nin transfer süreciyle ilgili bilgiler verdi. Yunan gazeteci Johnny Georgopoulos, "Omar'ın burada bir tarihi var. Yıllardır burada oynuyor ve çok kaliteli bir oyuncu. Olympiakos, Omar'a 750 bin Euro teklif etti ama bu onun için az. Omar, 1 milyon Euro istiyor. Omar burada kabul görmüş bir oyuncu. Olympiakos Başkanı Marinakis ile Omar özel bir görüşme yaptı. Bu görüşmede oyuncuya bazı bonuslar teklif edildi. Omar burayı seviyor. Galatasaray, Olympiakos'la aynı noktada. Fatih Terim onu beğeniyor ve kadrosunda görmek istiyor. Oyuncunun menajeri de kısa bir süre önce değişti. Omar'ın menajerliğini artık abisi yapıyor" şeklinde konuştu.

Galatasaray'ın teklifi 1 milyon Euro!

Johnny Georgopoulos son olarak Omar Elabdellaoui transferi için Olympiakos ve Galatasaray'ın yaptığı teklifleri açıkladı. Johnny Georgopoulos, "Olympiakos ona net bir şekilde teklif yaptı. Galatasaray'ın da bir teklifi olduğunu biliyorum ve bu teklif daha fazla. Galatasaray'ın teklifi 1 milyon Euro civarında. İki teklif arasında 250 bin Euro fark var. Oyuncuyla ilgilenen başka kulüpler de var. Galatasaray ve Olympiakos elini çabuk tutmalı. Bu transfer için daha avantajlı olan kulüpler Olympiakos ve Galatasaray. Bu iki takımın şansı eşit. Olympiakos'un yaptığı teklif daha az ancak oyuncu burayı seviyor" diyerek sözlerini tamamladı.

Senin için hazırladığımız haberler