Galatasaray’ın Transfer Etmek İstediği Alexis Sanchez Kararını Verdi

25.02.2023 - 16:56 | Son Güncellenme: 25.02.2023 - 17:22

Transfer çalışmalarını aralıksız sürdüren Galatasaray'ın gündemindeki Şilili golcü Alexis Sanchez, geleceğine ilişkin net bir açıklamada bulundu. İşte detaylar

Galatasaray’ın Transfer Etmek İstediği Alexis Sanchez Kararını Verdi

AJANSSPOR - HABER

Bu sezon dünyaca ünlü futbolcuları kadrosuna katan Galatasaray, sezon sonu için de çalışmalarını sürdürüyor. Sarı kırmızılıların transfer gündemindeki Şilili golcü Alexis Sanchez, geleceğine ilişkin net bir açıklamada bulundu.

Alexis Sanchez, İngiliz medyasına konuştu

Son dönemde adı tekrardan Galatasaray ile anılan Olympique Marsilya'lı oyuncu Alexis Sanchez de sıcak bir gelişme yaşandı. Şilili golcü, geleceğine ilişkin Sky Sports'a önemli açıklamalarda bulundu. 

Sanchez kararını verdi

33 yaşındaki Urguaylı forvet, "Marsilya'da mutluyum. Kariyerime burada devam etmek istiyorum." dedi. 
 

İlgini Çekebilir
Uğur Çiftçi'nin Galatasaray'a transferi neden olmadı? Çalımbay açıkladı!
Habere Git

"Arkadaşlarım, ayrılığımı anlamadıklarını söyledi"

Alexis Sanchez, Inter’de üç sezonda sadece 16 gol attığı etkisiz döneminin ardından, sezon başında Fransız ekibi Marsilya’ya katılmıştı. İtalyan ekibinden ayrılık sürecine de değinen Sanchez, Inter'e faydalı olmaya devam edebilseydim... Arkadaşlarım da bana, ayrılığımı anlamadıklarını söyledi. Fakat ben oynamak istiyordum. Bana şimdi tebrik mesajı atıp böyle devam et diyorlar." dedi.

Sözleşmesi sezon sonu bitiyor

Alexis Sanchez'in Marsilya ile olan sözleşmesi sezon sonunda bitiyor ancak iki tarafın da kontratı 1 yıl uzatma hakkı bulunuyor.

Erden Timur'dan Alexis Sanchez sözleri

Galatasaray’da transferden sorumlu isim olan Erden Timur, sezon başında Alexis Sanchez ile ilgilendiklerini açıklamıştı. Timur, “Alexis Sanchez istediğimiz oyunculardan bir tanesi. Birçok oyuncuyla konuşuyoruz. Bir pozisyon için aynı anda minimum 4-5 oyuncuyla pazarlık ederseniz zaten eliniz kuvvetli oluyor. Öyle doğru rakamlara ulaşabiliyorsunuz. Alexis de çok büyük bir oyuncu ama başka oyuncular da var. Süreç devam ediyor” ifadelerini kullanmıştı.

Alexis Sanchez'in düşüşü

Bir dönem Manchester United forması da giyen Sanchez, Jose Mourinho yönetiminde 45 maçta sadece 5 gol atarak etkisiz bir görüntü sergilemişti.

Galatasaray’ın eski hocası Igor Tudor ile Marsilya’da buluşan olan Sanchez, Fransa’da kendisini yeniden parlatmanın yollarını arıyor.

Senin için hazırladığımız haberler