Joao Felix’e Chelsea Ve Newcastle United Kancası! Galatasaray…

24.06.2023 - 11:28 | Son Güncellenme: 24.06.2023 - 11:34

Süper Lig ekiplerinden Galatasaray, transferde vites yükseltti. Sarı-kırmızılıların gündemine aldığı Portekizli yıldız Joao Felix'in talipleri ise günden güne artıyor. İşte detaylar.

Joao Felix’e Chelsea Ve Newcastle United Kancası! Galatasaray…

AJANSSPOR HABER

Süper Lig ekiplerinden Galatasaray gelecek sezon Şampiyonlar Lig’in de iddialı bir kadro kurmak istiyor. Sarı-kırmızılılar önemli isimleri listesine eklemeye devam ediyor.

Gündemdeki isim Joao Felix

Galatasaray, genç yıldızı kiralık olarak kadrosuna katmak ve Şampiyonlar Ligi'nde parlatmak istiyor. Şimdilik satın alma opsiyonu gibi detayların söz konusu olamayacağı belirtiliyor.

Felix'in talipleri her geçen gün artıyor

Atletico Madrid'in yeni sezonda kadroda düşünmediği Portekizli yıldıza Premier Lig’den Chelsea, Wolverhampton ve Aston Villa'nın ardından Newcastle United da talip oldu.

Chelsea ile yarım sezon

Devre arasında Chelsea kiralık olarak gelen Joao Felix 20 karşılaşmada 4 gole imza attı.

Joao Felıx Kimdir?

10 Kasım 1999 tarihinde Portekiz'de dünyaya geldi. Profesyonel futbol kariyerine Porto altyapısında başladı. Daha sonra Padroense ve Benfica altyapılarında forma giydi ve 2018'de Benfica'da A takıma yükseldi. 2019 yılında 127 milyon euro karşılığında İspanyol ekibi Atletico Madrid'in yolunu tuttu. Geride bıraktığımız sezonun ikinci yarısını Chelsea'de kiralık olarak geçirdi.

Sözleşmesi 2027’de sona eriyor

Portekizli yıldız Felix'in Atletico Madrid'le olan sözleşmesi 2027 yılında sona eriyor.

Milli takımda 31 karşılamaya çıktı

Portekiz Milli Takımı ile 31 karşılaşmada görev alan Joao Felix, 5 gole imzasını attı.

Piyasa değeri 50 milyon euro

Son olarak Chelsea da görev alan, forvet arkası olarak görev yapan genç futbolcunun güncel piyasa değeri 50 milyon euro.

 

Senin için hazırladığımız haberler