Galatasaray'ın transfer hedefleri cep yakıyor! İşte son gelişmeler...

04.07.2018 - 09:23 | Son Güncellenme: 04.07.2018 - 12:23

GS Transfer Haberleri | Galatasaray'ın transfer gündeminde yer alan Emre Akbaba, Aziz Behich ve Trezeguet el yakıyor...

Galatasaray'ın transfer hedefleri cep yakıyor! İşte son gelişmeler...
Transfer çalışmalarına hız veren ve 7 Temmuz’da başlayacak İsviçre kampı öncesi özellikle Süper Lig’de oynayan yıldızlara imza attırmak isteyen Galatasaray, pazarlık sürecine kıran kırana devam ediyor.
Sarı- Kırmızılı ekibin radarındaki isimlerin çok sayıda talibi olması, kulüplerinin elini güçlendiriyor ve kapılar oldukça yüksek fiyatlar açılıyor.
Bu doğrultuda Trezeguet, Emre Akbaba ve Aziz Behich’i gözüne kestiren, bu oyuncuların işini hafta sonuna kadar bitirmeye çalışan Sarı-Kırmızılılar’ın geldiği son nokta şöyle...

Bursa'ya Carole teklifi

2.5 milyon Euro bonservis bedeliyle Yuto Nagatomo’yu kadrosuna katan Sarı-Kırmızılılar, Fatih hocanın isteğiyle yedek sol bek olarak Aziz Behich’i gözüne kestirdi.
Aynı zamanda Türk pasaportu da bulunan 27 yaşındaki Avustralyalı futbolcu, Galatasaray’a gelmek için can atıyor.
Ancak Bursa’nın kapıyı 5 milyon Euro’dan açması sıkıntı yarattı. Galatasaray Yönetimi şimdi yeni bir formülle Timsah’ın kapısını çalıyor.
Gözden çıkarılan Fransız sol bek Carole, Bursa’ya önerildi. Ek olarak 2.5 milyon Euro’luk bir teklif paketi hazırlandı.

Trezeguet artı KDV!

Kasımpaşa’nın 23 yaşındaki yeteneği Trezeguet’nin 5 milyon Euro’ya serbest kalma maddesi var. Ancak buna KDV dahil değil.
Genç yıldızla anlaşan Sarı-Kırmızılılar’ın, oyuncuya imza attırabilmesi için KDV ile beraber 5.9 milyon Euro’yu hesaba yatırması gerekiyor.
Geçtiğimiz günlerde başta Inter olmak üzere birkaç kulüple daha görüşmek üzere izin isteyen, ancak Cim Bom dışında kimseyle el sıkışmayan Trezeguet, artık Galatasaray ile Kasımpaşa’nın mutabakat sağlamasını bekliyor.
Sarı- Kırmızılı yönetim ise serbest kalma maddesi yerine, Kasımpaşa ile makul bir ödeme takvimi üzerinden anlaşmak istiyor.
İstanbul’a dönen Trezeguet, “Umarım Galatasaray’a transferim gerçekleşir. Ancak Türkiye’ye Kasımpaşa’yla antrenmana katılmak için geldim. Beni sadece Inter değil, Avrupa’dan başka kulüpler de istiyor. Ama ben Kasımpaşa’nın oyuncusuyum” diye konuştu.

Emre'ye karşı Tolga!

Sadece Galatasaray değil, Beşiktaş ve Fenerbahçe’yi de peşinden koşturan Emre Akbaba için de pazarlık süreci devam ediyor.
Akbaba için de pazarlık süreci devam ediyor. Aytemiz Alanyaspor cephesi 4 milyon Euro’ya kadar düşmüş durumda. Ancak Sarı-Kırmızılılar hem nokta transfer hem de kulübeye takviye peşinde olduğundan ve UEFA tarafından takip edildiğinden dolayı, bonservis bedellerini mümkün olduğunca düşürmeye çalışıyor.
Emre için de Alanya’ya 2.5 milyon Euro artı Tolga Ciğerci’nin bonservisi önerildi.

Eğer taraflar kabul ederse, Tolga Ciğerci’nin yıllık 2 milyon Euro’yu aşan maliyetinin bir bölümü Galatasaray tarafından karşılanacak. (Fanatik)

Senin için hazırladığımız haberler