Galatasaray'ın transfer planı ortaya çıktı! Luyindama...

07.05.2020 - 08:31 | Son Güncellenme: 07.05.2020 - 08:35

Galatasaray, İngiliz takımlarının transferde gözde ismi olan Luyindama ile ilgili kararını verdi. Sarı-kırmızılılar futbolcunun transferi için bir rakam belirledi. Eğer hedeflenen rakama oyuncu satılırsa, Luyindama'dan yüzde yüz kâr elde edilmiş olacak.

Galatasaray'ın transfer planı ortaya çıktı! Luyindama...

Gelecek sezon için planlama yapan Galatasaray’da Christian Luyindama ile ilgili karar verildi. Sarı-kırmızılılar, transferde Premier Lig kulüplerinin radarında bulunan futbolcu için alt limitini belirledi. Luyindama, Galatasaray’dan ayrılacak mı? Son gelişmeler ve detaylar haberde…

Galatasaray, Luyindama ile ilgili kararını verdi

Galatasaray, Standard Liege’den geçen yıl 3 milyon Euro karşılığında kiralanan Kongolu futbolcunun bonservisini, sezon başında 5 milyon Euro karşılığında alınmıştı. Galatasaray istediği paraya satabilirse başarılı stoperden yüzde 100’e yakın bir gelir elde etmiş olacak.

Luyindama için belirlenen rakam 15 milyon Euro

Skorer’in haberine göre; Aston Villa ve Wolverhampton başta olmak üzere Premier Lig takımlarının radarındaki Luyindama için politikasını belirleyen sarı-kırmızılılar, Kongolu oyuncuyu en az 15 milyon Euro karşılığında satmayı planlıyor.

Teklifleri değerlendirme kararı alındı

Cim-Bom, yaz döneminde gelecek teklifleri değerlendirme kararı alırken, bonservis geliriyle yeni yatırımların yapılmasının düşünüldüğü dile getirildi.

Daha düşük tekliflere Galatasaray’ın kapısı kapalı

Bu sezon yaşadığı ağır sakatlık sonrası sahalardan uzun süre uzak kalan ve lisansı askıya alınan Luyindama için menajerlerin nabız yoklamaya başladığı belirtildi. Galatasaraylı yetkililer ise kulüpler adına önerileri getiren menajerlere veya temsilcilere 15 milyon Euro bedelden düşük tekliflerle ilgilenmediklerini iletti.

Luyindama ağır bir sakatlık yaşamıştı

Kongo formasıyla çok ağır bir sakatlık yaşayan ve sezonu kapatan Luyindama bu şansızlığa rağmen transferde gözde durumunda...

Transferde her şeye rağmen gözde bir isim

Galatasaray’a transfer olmadan önce de başta Wolverhampton olmak üzere Avrupa’dan bazı teklifler alan Luyindama tercihini Cim-Bom’dan yana kullanmıştı . Luyindama’nın bu sezon özellikle Galatasaray’ın Şampiyonlar Ligi’nde Türk Telekom’da PSG ile oynadığı ve 1-0 kaybettiği maçtaki performansından sonra yine birçok takımın gündemine geldiği belirtildi.

Bu sezon Luyindama kaç maçta oynadı?

Demokratik Kongo Cumhuriyeti Milli Takımı’nda sakatlanan Luyindama, 10’u lig, 4’ü Şampiyonlar Ligi, biri de Süper Kupa olmak üzere bu sezon toplam 15 karşılaşmada forma giyebildi.

Senin için hazırladığımız haberler