Galatasaray'ın transferdeki ilk bombası!

24.11.2019 - 11:21 | Son Güncellenme: 24.11.2019 - 11:21

Galatasaray'ın transferdeki ilk bombası!

Süper Lig'de şampiyonluk mücadelesi veren Galatasaray'da gözler Ocak ayında yapılacak transferlere çevrildi. Sarı-kırmızılı ekibin teknik direktörü Fatih Terim, devre arası dönemi işaret ediyor. Galatasaray, Arda Turan'ı transfer edecek mi? Arda Galatasaray'a geri mi dönüyor? İşte son gelişmeler...

Arda Turan ile Fatih Terim arasındaki buzlar eridi

Galatasaray ile Başakşehir arasında oynanan maç öncesi Fatih Terim ile Arda Turan arasındaki buzların erimesi dikkati çekti. Bu durumu taraftarlar, transfer olarak değerlendirdi.

Ocak ayında Galatasaray'a gidebilir

Bir dönem Galatasaray'da çok başarılı bir futbol ortaya koyan Arda Turan'ın Ocak ayındaki dönemde yeniden sarı-kırmızılı formayı giyebileceği konuşuluyor. 

Taraftarlar, transfer olarak yorumladı

Sosyal medyada taraftarlar Arda Turan'ın Fatih Terim'in elini öpüp barışmalarının ardından, "Ocak ayının ilk bombası Arda Turan olacak" yorumunu yaptı.

Daha önce transferi gerçekleşmemişti

Arda Turan daha önce yaptığı açıklamada, Galatasaray forması giymek istediğini ancak; transferin gerçekleşmediğini dile getirmişti.

Arda Turan bu sezon kaç maçta oynadı?

Barcelona'dan Başakşehir'e transfer olan Arda Turan, bu sezon 10 maçta 290 dakika görev yaptı ve skor üretemedi. (AJANSSPOR)

Senin için hazırladığımız haberler