Galatasaray'la ismi anılan Kamil Glik için istenen bonservis ücreti belli oldu!

28.06.2018 - 17:05 | Son Güncellenme: 28.06.2018 - 20:05

Galatasaray transfer çalışmalarına devam ediyor. Peki, Kamil Glik Galatasaray'a mı gelecek?

Galatasaray'la ismi anılan Kamil Glik için istenen bonservis ücreti belli oldu!

FIFA Menajeri Samet Süner, Fenerbahçe'nin genç futbolcusu Mahsun Çapkan'ın Sporting Lizbon'a transferi hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

Süner, Galatasaray'la ismi anılan Kamil Glik ve Elazığspor'un İzlandalı futbolcusu Elmar'a da ayrı bir parantez açtı.

FIFA Menajeri Samet Süner, Radyospor'da yayınlanan Anadolu Ateşi programında Salim Manav'a konuştu.

'Kamil Glik için bonservis bedeli 20 - 25 milyon euro'

Sözlerine Kamil Glik'in transfer sürecini anlatarak başlayan Samet Süner, "Kamil Glik ile Dünya Kupası'ndan önce Fransa'da görüşmemiz oldu. Fakat Kamil'in şartları çok ağır. Kiralama yöntemi olabilir. Ancak Kamil kiralık olarak takımdan ayrılmaya sıcak bakmıyor. Herhangi bir Türk kulübünden Kamil için bir girişim yok. Kamil Glik için belirlenen bonservis bedeli 20 - 25 milyon euro arasında. Şu anda bu transferi zor görüyorum" dedi.

 

Menajerliğini yaptığı ve Sporting Lizbon'un gündemine gelen Fenerbahçeli genç futbolcu Mahsun Çapkan ve Elazığsporlu Elmar hakkında da konuşan Samet Süner, "Elmar konusunda Erzurumspor'un bir teklifi var. Fakat Elazığspor'un belirlediği bir bonservis bedeli var. Mahsun Çapkan 18 yaşında, sezon boyunca Sporting Lizbon'un scoutları Mahsun'u izledi. Bu yaz transfer döneminde Mahsun Çapkan, Sporting Lizbon'a transfer olabilir. Mahsun'un transferi gerçekleşirse Fenerbahçe'ye yetiştirme bedeli ödenecek" açıklamasında bulundu. 

Senin için hazırladığımız haberler