Galatasaray; Nelsson, Marcao Ve Kerem İçin Rekor Teklif Bekliyor! Transfer Haberleri

19.03.2022 - 10:49 | Son Güncellenme: 19.03.2022 - 13:50

Transfer haberleri. Galatasaray'ın UEFA Avrupa Ligi son 16 turu rövanşında Barcelona'ya 2-1 yenilip elendiği maçta Avrupa'nın devleri sarı-kırmızılı takımın yıldız oyuncularını izledi.

Galatasaray; Nelsson, Marcao Ve Kerem İçin Rekor Teklif Bekliyor! Transfer Haberleri

UEFA Avrupa Ligi'nde bu sezon grupları namağlup tamamlayarak adını son 16 turuna yazdıran ve İspanyol devi Barcelona ile eşleşen Galatasaray, deplasmanda 0-0'la dönmesine rağmen sahasında rakibine 2-1 mağlup oldu ve Avrupa'ya veda etti. Galatasaray'da bazı oyuncular Avrupa'nın önemli takımları tarafından da bu maçta izlendi ve tam not aldı.

Futbolcular değerini katladı

Sabah'ta yer alan habere göre; Avrupa Ligi'nde unutulmaz bir sezon yaşayan Galatasaray, 16 milyon Euro'ya yakın gelir elde ederken takımın yıldızları da sergiledikleri performansla değerlerini katladı.

Marcao & Nelsson & Kerem

Galatasaray'ın Barcelona'ya karşı gösterdiği performansın ardından takımdaki yıldızlar da scoutların dikkatini çekti. Savunmada Marcao ve Nelsson'un, hücumda da Kerem Aktürkoğlu'nun gösterdiği performans Avrupa devlerinin iştahını kabarttı.

Milan'dan Nelsson'a tam not

Kerem'i ve Marcao'yu izlemeye gelene scoutlar son olarak Milan, Barcelona rövanşına Victor Nelsson'u izlemeye geldi ve İtalyan scoutlar, Danimarkalı stopere geçer not verdi.

Marcao-Kerem ikilisi 50 milyon Euro

Sezon başında 25 milyon Euro'ya takımı kuran yönetim, sezon sonunda bu paranın iki katını geri alma planlarını yapıyor. Marcao-Kerem Aktürkoğlu ikilisine toplam 50 milyon Euro değer biçen Galatasaray cephesi, iki yıldızdan da rekor bonservis bekliyor.

Lyon, Kerem'e teklif yapacak

Başkan Burak Elmas'ın danışmanı olan Luis Campos da Marcao ve Kerem'in olası satışında bağlantılarını kullanacak. Kerem'e, Lyon'un resmi teklif yapması kesinleşti. İtalyan kulüpleri de Marcao için kapıyı çalacak.

Marcao

Marcao, UEFA Avrupa Ligi'nde forma giydiği 8 maçın 7'sinde haftanın ilk 11'ine seçildi.


Nelsson

İtalyan ekibi Milan'ın scoutları, Barça karşısında Nelsson'u izledi ve olumlu rapor verdi.

İlgini Çekebilir
Hakem kıyımının üzerine afiyetle yemek yediler!
Habere Git

İnaki Pena için yakın temas

Bu sezon kiralık olarak geldiği G.Saray'da gösterdiği performans ile alkışları toplayan İnaki Pena için sarı-kırmızılılar Barcelona ile temaslara başladı. İspanyol takımı ile yakın ilişki kuran başkan Elmas oyuncuyu istedi. Katalan ekibi ise şimdilik bekleme kararı aldı ve 'sezon sonu görüşelim' yanıtı verdi.

İlgini Çekebilir
Omar Elabdellaoui, Norveç Milli Takımı'nın kadrosundan çıkarıldı! İşte nedeni...
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler