Galatasaraylı Dries Mertens, Antalya'da Açıklamalarda Bulundu

14.12.2022 - 11:37 | Son Güncellenme: 14.12.2022 - 11:54

Galatasaray'ın Belçikalı yıldız oyuncusu Dries Mertens, Dünya Kupası'na veda ettikten sonra Antalya'da kampa katıldı. Mertens'in açıklamaları ve detaylar...

Galatasaraylı Dries Mertens, Antalya'da Açıklamalarda Bulundu

AJANSSPOR HABER

2022 Dünya Kupası'ndan elenen Belçika'da Dries Mertens, Katar'dan ayrılarak Antalya'ya Galatasaray'ın kampına katıldı. Yıldız oyuncu kampta ise basın açıklamasında bulundu. İşte Mertens'in yaptığı açıklamalar ve detaylar...

''Kolay grupta değildik''

Dünya Kupasını değerlendiren Mertens, kolay grupta yer almadıklarını dile getirdi. Yıldız oyuncu, ''Dünya Kupası kolay değildi. Kolay bir grupta değildik. Gruptaki iki takım şu an yarı final oynuyor. Geri dönmüş olmaktan da çok mutluyum. Biz Dünya Kupası'nda istediğimiz oyunu oynayamadık. Kendi hatalarımız vardı. Oynadığımız takımlardan 2 tanesi yarı finale yükseldiler. Kolay değildi.'' dedi.

''Son maçlara bakınca iyi sonuçlar aldık''

Geçen sezon ile bu sezonu değerlendiren Mertens, Galatasaray'da olmaktan mutlu olduğunu dile getirdi. Tecrübeli oyuncu, ''Başka bir ülkeden gelip yeni bir lige başlamak kolay olmuyor. Bunu anlamak gerek. Ben Galatasaray'da olduğum için mutluyum. Galatasaray, geçen sezon ligi 13. bitirdi ve üstüne farklı liglerden 13 oyuncu geldi. Son maçlara bakınca iyi sonuçlar aldık. Ben burada mutluyum. İyi şekilde devam edeceğiz.'' dedi.

İlgini Çekebilir
Galatasaray, ''Kolombiyalı Fernando'yu'' listesine aldı!
Habere Git

''Sonunda iyi yerlere geleceğiz''

Galatasaray'da bulunan genç oyuncular hakkında konuşan Mertens, ''Galatasaray büyük bir kulüp. Büyük kulüplerin iyi ve genç oyuncuları vardır. Bizim de iyi gençlerimiz var. Takım olarak onlara yardımcı olmaya çalışıyoruz. Genç oyuncularımızdan Yunus yeni sözleşme imzaladı. Bu durum, diğer gençlere de örnek olacaktır. Birkaç aya daha ihtiyacımız var daha iyi olmak için. Geçen sene 13. olan bir takım, bu sezon liderliği oynuyor. Bu bir anda gerçekleşebilecek bir şey değil. Biz antrenmanları en iyi şekilde yapıyoruz. Sonunda iyi yerlere geleceğiz.'' dedi.

''Juventus yerine Galatasaray'ı seçtim''

Galatasaray teklifi öncesi İtalyan devi Juventus'tan teklif aldığını açıklayan Mertens, ''Juventus'tan bir teklif oldu fakat Napoli'den sonra Juventus'a gitmek olmazdı. Buraya gelmem de Dursun Başkan, Erden Timur ve Okan Buruk'un büyük etkisi oldu. 'Seni G.Saray'a getirmek istiyoruz.' diyerek ikna ettiler. Galatasaray'ın projesine başlamak istedim.'' dedi.

Senin için hazırladığımız haberler