Galatasaraylıların Değeri Yükseldi, Fenerbahçeli Futbolcuların Değeri Düştü!

14.03.2023 - 19:48 | Son Güncellenme: 14.03.2023 - 20:35

Süper Lig'de yıldız futbolcuların piyasa değeri güncellenmeye başlandı. Genç ve çıkış yakalayan isimler de yükselmeler göze çarptı. İşte değerleri ve detaylar...

Galatasaraylıların Değeri Yükseldi, Fenerbahçeli Futbolcuların Değeri Düştü!

AJANSSPOR HABER

Süper Lig'de haftalar geçtikte futbolcuların performansına göre de değerlerinde değişiklik yaşanmaya devam ediliyor. Galatasaraylı oyuncuların değerleri yükselmeye başlarken Fenerbahçe'de ise düşüşler görülmeye başlandı. Detaylar...

Fenerbahçe'de düşüş başladı

Galatasaray'ın gerisi düşen Fenerbahçe'de yeni belirlenen kadro değerlerinde düşüşler yaşandığı görüldü. Sarı-Lacivertliler'de oyuncuların toplam kadro değeri düşüşünde 4.42 milyon euroluk bir düşüş yaşandığı dikkat çekti. 

Fenerbahçe'de 3 isim yükseldi

Yeni transfer Samet Akaydin, Fenerbahçe'ye transfer olduktan sonra gösterdiği performans ile bonsevisinde artış gösterirken genç oyuncu Arda Güler her geçen gün yukarı tırmanmaya devam ediyor. Ayrıca en golcü oyuncusu Enner Valencia'da da artışlar yaşanması dikkat çekti. Attila Szalai, Diego Rossi, İrfan Can Kahveci ve Joao Pedro gibi bazı futbolcuların piyasa değerlerinde ise düşüşler yaşandı.

İlgini Çekebilir
Galatasaray ve Fenerbahçe transferde karşı karşıya! Teklif yapıldı...
Habere Git

Ferdi Kadıoğlu zirvede

Fenerbahçe'de en değerli oyuncu listesinde en başta Ferdi Kadıoğlu yer alıyor. Genç oyuncunun 12 milyon euro olan piyasa değeri 15 milyon euroya çıkarıldı. Böylece sarı lacivertli ekibinin en değerli futbolcusu Ferdi Kadıoğlu oldu.

Arda Güler'de artış oldu

Türkiye Milli Takım forması da giyen Arda Güler, bu sezon çıkışlarına devam ediyor. Sarı-Lacivertli formayla 20 maçta 3 gol 2 asist yapan Güler'in değeri yukarı çıktı. 10 milyon euro olan değeri son yapılan değişiklikle 11 milyon euroyu gördü.

Pedro, dibe doğru gidiyor

Galatasaray'ın transfer listesinde yer alırken son anda kararını değiştirerek Fenerbahçe'ye transfer olan Joao Pedro'nun değerinde düşüşler yaşanmaya devam ediyor. Yaşadığı talihsiz sakatlıklar sonrası henüz düzenli forma giyemeyen Pedro'nun değeri 9 milyon euro seviyesinde 6.5 milyon euro seviyesine kadar geriledi. Tecrübeli oyuncu bu sezon 27 maçı kaçırdı.

İlgini Çekebilir
Sevilla'nın Fenerbahçe maçı kadrosu belli oldu
Habere Git

İki isim aynı fiyata geriledi

Geçen sezon gösterdiği performans ile Avrupa'nın dikkatlerini çeken Osayi Samuel, bu sezon performans olarak düşüşler yaşadı. Genç oyuncunun güncel değeri 7.5 milyon euroya geriledi. Osayi'nin daha önceki değeri ise 9 milyon euro idi. Ayrıca 8.5 milyon euro değere sahip olan İrfan Can Kahveci'de Osayi Samuel gibi 7.5 milyon euro değerine geriledi.

Galatasaraylı oyuncular yükseliyor

Süper Lig'in lideri Galatasaray'da 14 maçlık rekor sonrası yeni piyasa değerleri de yukarıya doğru çıkmaya başladı. Süper Lig'in en değerli 5 futbolcusunun 4'ü Sarı-Kırmızılı forma giyen isimler oldu. İşte Galatasaray'da değeri yükselen oyuncular: 

Sacha Boey, tutulmuyor

Galatasaray'da kadro dışı kaldıktan sonra Okan Buruk'un tekrardan şans verdiği Sacha Boey, değerini katlamaya devam ediyor. Performans olarak tutulamayan Sacha Boey, bu sefer de değer olarak tutulmamaya başlandı. Genç oyuncu değerini 2 kat yükseltti. 6.5 milyon euro değere sahip olan Boey, yeni güncelleme ile 11 milyon euro değere yükseldi. 

İlgini Çekebilir
Ünlü yorumcudan Beşiktaşlı futbolcuya gönderme: "Beni hiç heyecanlandırmıyor"
Habere Git

Sevilla'nın gözdesi yükseliyor

Marcao transferiyle Sevilla'nın gözünü diktiği Victor Nelsson, gösterdiği performansla değerini katlamaya devavm ediyor. Galatasaray'ın serbest kalma maddesini 25 milyon euro olarak belirlediği başarılı savunma oyuncusunun piyasa değeri 2.5 milyon euro artış gösterdi. Nelsson'un güncel değeri 16.5 milyon euro oldu. Ayrıca Konyaspor'dan transfer edilen Abdülkerim Bardakcı’nın piyasa değerinde ise 1.5 milyon euroluk bir artış yaşandı.

Icardi, değerini yükseltiyor

Galatasaray'ın PSG'den sezon sonuna kadar kiralık olarak kadrosuna kattığı golcü oyuncu Icardi'nin değeri yükselmeye devam ediyor. Taraftarın sevgilisi haline gelen Arjantinli oyuncunun değeri 500 bin euro artış göstererek 18 milyon euroya kadar yükseldi. 

Düştü ama zirveyi bırakmadı

Galatasaray'ın yeni yıldız transferi Nicolo Zaniolo’nun piyasa değerinde 2 milyon euroluk bir düşüş yapıldı. İlk maçında Kasımpaşa'ya karşı gol atan İtalyan oyuncunun değeri 28 milyon euro olarak ölçüldü. Galatasaray genç oyuncuyu Roma'dan 15 milyon euro bonservis bedeliyle transfer etmişti. Genç oyuncu 2 milyon düşüş yaşamasına rağmen Süper Lig'in en değerli oyuncusu olarak zirvede yer alıyor.

İlgini Çekebilir
Trabzonspor'da başkan adaylarının listeleri belli oldu!
Habere Git

İşte zirveyi paylaşanlar

Oyuncu Adı Takımı Değeri (EURO)
Nicolo Zaniolo Galatasaray 28 milyon
Mauro Icardi Galatasaray 18 milyon
Victor Nelsson Galatasaray 16.5 milyon
Lucas Torreira Galatasaray 15 milyon
Ferdi Kadıoğlu Fenerbahçe 15 milyon
Atilla Szalai Fenerbahçe 14 milyon
Uğurcan Çakır Trabzonspor 13 milyon
Kerem Aktürkoğlu Galatasaray 13 milyon
Altay Bayındır Fenerbahçe 13 milyon
Diego Rossi Fenerbahçe 12 milyon

 

Beşiktaş'ta düşüş sürüyor

Süper Lig'de bu sezon istediği performansa ulaşamayan Beşiktaş, zirvede yer alan Galatasaray ile arasındaki puan farkı 14'e yükseldi. Siyah-Beyazlılarda oyuncuların değerlerinde düşüş yaşanmaya devam ediyor. Kartal'ın kadro değerinde 7.15 milyon euroluk bir kayıp görüldü.

89 milyon euro değer kaybetti

Beşiktaş'ın dünya yıldızı oyuncusu Dele Alli, düşüş yaşamaya devam ediyor. 100 milyon euro değere kadar yükselen İngiliz futbolcu Süper Lig'de gösterdiği performans ile değerini aşağı doğru çekmeye devam etti. Yıldız oyuncunun bu zamana kadar piyasa değeri  89 milyon euro değer kaybetti. Dele Alli'nin 14 milyon euro olan değeri güncel olarak 11 milyon euroya düştü. 

İlgini Çekebilir
Galatasaraylı efsane idolünü açıkladı!
Habere Git

Forma gitti, değer indi

Teknik direktör Şenol Güneş'in takımın başına geçmesinden hemen sonra kaleyi Mert Günok'a emanet etmesi sonrası genç file bekçisi Ersin Destanoğlu'nun değerinde düşüş yaşanmasına sebep oldu. Genç kalecinin değeri  2.5 milyon euroluk bir kayıp gördü. Destanoğlu'nun güncel değeri 6.5 milyon euroya geriledi.

Beşiktaş'ın yükselen değerleri

Beşiktaş’ın orta saha oyuncusu Gedson Fernandes’in piyasa değerinde 2.5 milyon euro artış yapıldı. Ayrıca Adana Demirspor'dan transfer edilen Tayyip Talha Sanuç’un piyasa değeri 5 milyon euroya yükseldi.

Son şampiyonun değeri düşüyor

Trabzonspor’un yeni kadro değeri 142.90 milyon eurodan 128.40 milyon €’ya kadar geriledi. Geçen senenin teknik direktörü Abdullah Avcı görevi bırakırken yönetimde de değişikler yaşandı. Bordo-Mavililerde Uğurcan Çakır’ın piyasa değeri erimeye devam ediyor. 

Milli kaleci düşüşlerde

Zirvede yer alan Galatasaray ile puan farkı 16'a çıkan Trabzonspor'da milil kaleci Uğurcan Çakır’ın yeni piyasa değeri, 14 milyon eurodan 13 milyon euroya düştü. 

Senin için hazırladığımız haberler