Gareth Bale'den şaşırtan kariyer planı!

07.07.2021 - 18:09 | Son Güncellenme: 07.07.2021 - 18:11

Real Madrid ve Galler formasını giyen Gareth Bale ile ilgili flaş bir iddia ortaya atıldı. Bale'in kariyeriyle ilgili verdiği kararı İngiliz basını yazdı.

Gareth Bale'den şaşırtan kariyer planı!

DIŞ HABER-AJANSSPOR 

Galler Milli Takımı'nın yıldız isimlerinden biri olan ve İspanyol ekibi Real Madrid ile sözleşmesi devam eden Gareth Bale ile ilgili flaş bir iddia ortaya atıldı. Bale, kariyerini noktalama kararı aldı. Detaylar haberde... 

Bale futbolu ne zaman bırakacak?

İngiliz basınında yer alan haberlere göre; 30 Haziran 2022 tarihine kadar Real Madrid ile sözleşmesi süren futbolcu, önümüzdeki yaz futbolu bırakmayı düşünüyor. 

Real Madrid sözleşmesini uzatmayacak

Real Madrid'de önceki dönemlerdeki gibi gözde bir isim olmayan Bale'in adı Avrupa'da birçok takımla transferde anılıyor. Ancak; Bale, Real Madrid'de yeni sezonda yer alsa bile sezon sonunda futbolcu ile sözleşme uzatılmayacak. 

Avrupa Şampiyonası ve Tottenham performansı

EURO 2020'de Galler Milli Takımı ile 4 maçta oynayan futbolcu Türkiye maçında 2 asiste imza atmıştı. Bale, geçen sezon ise Tottenham formasıyla 38 maçta 16 gol atıp 5 asist yaptı. 2016 yılında 90 milyon Euro değeri olan futbolcuya şu sıralarda ise 18 milyon Euro değer biçiliyor. 

Senin için hazırladığımız haberler