Gareth Bale'in menajerinden transfer açıklaması!

04.06.2020 - 18:11 | Son Güncellenme: 04.06.2020 - 18:15

Gareth Bale'in menajerinden transfer açıklaması!

İspanya La Liga ekiplerinden Real Madrid'in yıldız oyuncusu Gareth Bale'in menajeri, oyuncusu hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu. 30 yaşındaki futbolcunun kariyer planlamasından bahseden menajer Jonathan Barnett, Bale'in Real Madrid'den ayrılma haberlerini yorumladı.

AJANSSPOR - DIŞ HABER

"Dünya Kupası hariç her şeyi kazandı"

2013 yılında 101 milyon euro karşılığında transfer edilen Gareth Bale, Real Madrid'de geçirdiği süre boyunca birçok tartışmanın içerisinde bulundu. Son zamanlarda sık sık ortaya çıkan 'Gareth Bale, Real Madrid'den ayrılıyor' haberlerini yorumlayan menajer Jonathan Barnett, "Her zaman söylediğim gibi Bale, Real Madrid'de oldukça mutlu. Oynamak istediği takım ve yaşamak istediği hayat tam olarak bu. Mali açıdan da düşünecek olursak, kulüpten yana hiçbir şikayeti bulunmuyor. Dünya Kupası hariç her şeyi kazandı. Dünya Kupası'nı kazanması çok zor. Çünkü Galler Milli Takım'ında oynuyor ve orada ona bağlı olmayan çok şey var. Ancak kişisel kariyerinde her şeyi kazanıp, tekrar Premier Lig'e dönmeyi düşünebilir. Çünkü kariyerinde Premier Lig şampiyonluğu yok." dedi.

"Kısa vadede eski fiyatları göremeyiz"

Koronavirüs salgını sonrası transfer piyasasında kısa bir düşüş bekleyen Barnet, "Kısa vadede eski fiyatları göremeyiz. Ancak uzun vadede transfer piyasasının tekrar eski günlerine dönmesini bekliyorum. Şu an için oyuncu maaşlarında önemli bir düşüş göremiyorum ve açıkcası böyle bir düşüş beklemiyorum. Bence salgın sonrası kulüp yönetimleri, kulüplerini nasıl yönettiklerine tekrardan bakmak zorunda kalabilir. Bu işlerine yarayabilir." ifadelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler