Garry Rodrigues: 'Fenerbahçe'ye şampiyon olmak için geldim'

15.07.2019 - 14:50 | Son Güncellenme: 15.07.2019 - 17:50

Garry Rodrigues: 'Fenerbahçe'ye şampiyon olmak için geldim'

Fenerbahçe'nin Al Ittihat'tan 2 yıllığına kiralık olarak kadrosuna dahil ettiği Garry Rodrigues'den Sarı Lacivetli takıma transfer süreci ve Galatasaray hakkında açıklama geldi.

Radyospor'da Özgür Sancar'ın canlı yayın konuğu olan Rodrigues şu ifadeleri kullandı:

Benim için çok önemli, Fenerbahçe bana bir şans verdi. Bana verdikleri teklif sonrasında anlaşmamız üzerine İstanbul'da oynama şansı elde ettim. Bu benim için çok önemliydi. Ailem için de çok önemliydi. O yüzden ailemde birlikte geri dönmüş olmaktan dolayı çok mutluyum ve teşekkür ediyorum Fenerbahçe'ye...

"Yeteneğimin tamamını Fenerbahçe'ye vereceğim"

Tabii ki çok mutluyum. Tekrar etmekte fayda var; bu benim için büyük bir şans. Süper Lig bence büyük bir lig. Fenerbahçe'de başarılı olacağıma inanıyorum. Bu dönem içerisinde Türkiye'de oynamak çok önemli. Fenerbahçe'de başarılı olacağıma, yeteneğimin tamamını Fenerbahçe'ye vereceğimi düşünüyorum.

Fenerbahçe'nin teklifi benim için büyük bir sürprizdi. Çok mutluyum bana böyle bir teklif geldiği için. Bu fırsatı en iyi şekilde değerlendireceğim. Bu sürpriz büyük bir mutluluğa kapı araladı benim için.

"Kulüpler arasındaki rekabete bakmıyorum"

Galatasaray'da güzel anılara sahibim, onlara saygı duyuyorum. Ancak ben her zaman ileriye bakmayı tercih ederim. Bİleri bakmayı tercih ediyorum. Bana böyle bir şans geldi ve ben bunu kabul ettim. Bu hem benim hem de ailem için çok önemliydi. Bundan sonra Fenerbahçe nasıl başarılı olabilir ben buna kanalize olacağım.

"Ben bir profesyonelim ve kariyerime bakıyorum"

Galatasaray'a tüm kalbimle büyük bir saygı duyuyorum. Ben bu konularda çok fazla konuşmak istemiyorum. Benim işim Fenerbahçe'de yapacaklarımla ilgili. Elbette Fenerbahçe formasıyla Galatasaray'ın stadında derbi oynamak zordur ama ben Fenerbahçe için elimden geleni yapacağım. Ben profesyonel bir oyuncuyum. Kariyerime bakıyorum ve elimden geleni yapacağım.

Galatasaray ile daha önce şampiyonluğa uğraştım. Fenerbahçe'nin de buna ihtiyacı var. Ben şampiyon olabileceğimize inanıyorum. Ben bu amaçla buraya geldim. Galatasaray'la bunu yaptım, Fenerbahçe ile de yapabileceğime inanıyorum.

"Ndiaye çok başarılı bulduğum bir oyuncu"

Ben Ndiaye ile ilgili soruya cevap vermek istemiyorum. Bunlara cevap vermem doğru olmaz. Ben sportif konularda konuşuyorum. Elbette ki Fenerbahçe'ye gelmesi beni çok mutlu eder. Çok başarılı bulduğum ve güvendiğim bir arkadaş. Ama böyle bir durum olup olmadığı hakkında bilgim yok.

Senin için hazırladığımız haberler