Garry Rodrigues konuştu! Şampiyonluk ve Şampiyonlar Ligi yorumu!

19.05.2019 - 23:21 | Son Güncellenme: 20.05.2019 - 02:21

Garry Rodrigues konuştu! Şampiyonluk ve Şampiyonlar Ligi yorumu!

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'in 33. haftasında Medipol Başakşehir'i 2-1 yenerek 22. şampiyonluğunu ilan etti. Sarı-kırmızılı ekibe destek veren isimlerden biri de Garry Rodrigues oldu. 

Garry Rodrigues, Ajansspor'a konuştu

Rodrigues, sarı-kırmızılı takımın şampiyon olmasının ardından Ajansspor'a konuştu ve duygularını anlattı. Rodrigues, Galatasaray'ın şampiyonluğunu doyasıya yaşayacağını ve kutlamalara katılacağını dile getirdi. 

Rodrigues: "Çok çılgınca bir maçtı"

Öncelikli olarak şampiyonluğu değerlendiren Rodrigues, "Çok mutluyum. Gerçekten sahada tam bir çılgınlık yaşandı. Müthiş bir maçtı. Bu maçı anlatabilmek zor. Çok çılgınca bir maçtı ve farklı şeyler hissettim" dedi.

Rodrigues kutlamalara katılacak

Rodrigues, Türkiye'de ne kadar kalacağının sorulması üzerine, "Muhtemelen yarın (Pazartesi günü) gideceğim ama arkadaşlarımla birlikte şampiyonluk sevincini yaşayacağım, kutlamalara katılacağım" yanıtını verdi. 

"Galatasaray, Şampiyonlar Ligi'nde başarılı olacaktır"

Öte yandan Rodrigues, sarı-kırmızılıların Şampiyonlar Ligi'ndeki durumu için ise, "Galatasaray arka arkaya ikinci kez Şampiyonlar Ligi'ne gidiyor. Galatasaray bir öncekine nazaran daha büyük bir başarı elde edecektir. Buna inanıyorum. Artık çok daha güçlü, tecrübeli bir takım var" yorumunda bulundu. 

"Elimden geleni yaptım, daha iyi olacağına inanıyorum"

Rodrigues, Al İttihad ekibindeki durumuyla ilgili olarak da, "Takımımda elimden geleni yaptım. Daha da iyi olacağına inanıyorum" yanıtını verdi. (AJANSSPOR)

 

Senin için hazırladığımız haberler