Gastronomi şehri Hatay'da bir usta: Aaron Boupendza!

21.02.2021 - 15:39 | Son Güncellenme: 21.02.2021 - 15:58

Hatayspor forması giyen Aaron Boupendza gollerini sıralamaya devam ediyor. Transfer döneminde Galatasaray'ın da gündemine gelen Boupendza, gastronomi bilimi ve mutfak sanatlarıyla son dönemlerde gündemde olan Hatay şehrinin en çok sevilen isimlerden biri oldu. Peki Boupendza kaç gol attı, hangi takımlara gol attı? İşte detaylar...

Gastronomi şehri Hatay'da bir usta: Aaron Boupendza!

AJANSSPOR-HABER

Spor Toto  Süper Lig ekiplerinden Hatayspor'un golcü futbolcusu Aaron Boupendza, Büyükşehir Belediye Erzurumspor maçını da boş geçmedi. Adım adım krallığa koşan Gabonlu futbolcu kaç gole ulaştı? Detaylar haberde...

Boupendza 18 gole ulaştı

Bu sezon ortaya koyduğu sürpriz performansla herkesi şaşırtan ve transfer döneminde adı Galatasaray ile anılan Boupendza, gollerine devam ediyor. Erzurumspor mücadelesinde 1 gol atan golcü isim, bu sezonki 18. golüne ulaştı. 

Boupendza şu ana kadar hangi takımlara gol attı?

Golcü futbolcu bu sezon toplamda 9 takıma gol atmayı başaramadı. Bu maçlar içinde, Alanya (2) Sivas, Kayseri, Galatasaray, Ankaragücü, Göztepe, Trabzonspor, Denizlispor, Gaziantep FK karşılaşmaları bulunuyor. 

Boupendza'nın gol attığı maçlar

Erzurumspor : 1
Kasımpaşa    : 1
Fenerbahçe   : 1
Başakşehir    : 2
Malatyaspor  : 1
Beşiktaş        : 2
G.Birliği         : 1
Konyaspor     : 2
Antalyaspor   : 4
Karagümrük  : 2
Rizespor        :1

Cezalı duruma düştü

Bu arada Boupendza, fırtına estirdiği Süper Lig'de Erzurumspor maçıyla birlikte cezalı duruma düştü. Boupendza, 27 Şubat Cumartesi günü Ankaragücü ile sahalarında oynayacakları forma giyemeyecek.

"Boupendza'nın değeri 10 milyon Euro"

Hatayspor'un Onursal Başkanı Lütfü Savaş yaptığı açıklamada kendilerine gelen transfer teklifleri olduğunu ifade etmişti. Savaş, "Boupendza, 5 milyon 250 bin Euro'yu gördü. Biri Rusya'dan diğeri de İtalya'dan teklifler oldu ama satmadık. Kendisini 10 milyon Euro'dan aşağı satmayı da düşünmüyoruz" açıklamasını yapmıştı. 

Transferi için neler söyledi?

Öte yandan Boupendza, yayıncı kuruluşa geride bıraktığımız günlerde bir röportaj vermişti. Futbolcu, geleceğiyle ilgili şu sözleri söylemişti:

"Futbolda her şey çok hızlı ve değişken. Savaşmaya ve mücadeleye devam etmek önemli. Şimdilik Hatayspor'dayım. İleride ne olacağını bilmemize pek imkan yok. Gelecek hakkında şu an bir şey söylemek önemli değil. Hangi takımın beni isteyeceği ve nasıl sonuçlanacağı önemli."

Senin için hazırladığımız haberler