Juventus - Sporting CP: 1-0 (Maç Sonucu - Yazılı Özet)

13.04.2023 - 23:46 | Son Güncellenme: 13.04.2023 - 23:58

UEFA Avrupa Ligi'nde Juventus, kendi sahasında konuk ettiği Sporting'i Gatti'nin golüyle 1-0 geçti ve rövanş için avantajı aldı. Maç sonucu, yazılı özet.

Juventus - Sporting CP: 1-0 (Maç Sonucu - Yazılı Özet)

AJANSSPOR HABER

UEFA Avrupa Ligi'nde çeyrek final heyecanı başladı. Juventus ile Sporting CP, turun ilk ayağında karşı karşıya geldi. Allianz Stadyumu'nda oynana zorlu mücadeleyi ev sahibi Juventus 1-0 kazanmayı başardı.

Szczesny göğsünü tuttu, gözyaşlarıyla terk etti

İlk yarının son dakikalarında Juventus kalecisi Szczesny, ani bir ağrı hissederek göğsünü tuttu. Tecrübeli file bekçisi oyuna devam edemedi ve gözyaşlarıyla kenara geldi. Szczesny'nin yerine kaleye Perin geçti.

Gatti sahnede!

Mücadelenin tek golünü, 74. dakikada Gatti'den geldi. Gatti, Juventus'u 1-0 öne geçirdi. Sağ kanattan yapılan ortada kaleci boşa çıktı ve Vlahovic uzak köşede kafayı vurdu, savunma çizgiden çıkardı. İyi takip eden Gatti, altı pas içinden topu ağlara gönderdi.

Maçı Halil Umut Meler yönetti

Juventus - Sporting CP maçında tanıdık görev aldı. Mücadeleyi, temsilcimiz Halil Umut Meler yönetti. Başarılı düdük bu sezon birçok derbide TFF tarafından atanarak dikkat çekmişti.

Kendi sahasında Portekizli rakibini 1-0 yenmeyi başaran Juventus, rövanş maçı için skor avantajını ele geçirmeyi başardı. Sorting CP ise tur için Portekiz'deki maçı beklemeye başladı.

Rövanş 20 Nisan'da

Sporting - Juventus eşleşmesinin rövanş maçı Portekiz'de oynanacak. Karşılaşma 20 Nisan Perşembe günü, saat 22.00'de başlayacak.

Senin için hazırladığımız haberler