Gaziantep FK resmen açıkladı! İki futbolcunun sözleşmesi feshedildi...

19.01.2024 - 13:50 | Son Güncellenme: 19.01.2024 - 14:03

Transfer çalışmalarını sürdüren Gaziantep FK'da Naoufel Khacef ve Oğulcan Çağlayan'ın sözleşmelerinin karşılıklı olarak anlaşılarak feshedildiğini duyurdu. İşte detaylar...

Gaziantep FK resmen açıkladı! İki futbolcunun sözleşmesi feshedildi...

AJANSSPOR - HABER

Daha önce Kolombiyalı forvet Brayan Riascos'un sözleşmesini feshederek yollarını ayıran Gaziantep FK'da iki futbolcuyla daha yollar ayrıldı.

Naoufel Khacef ve Oğulcan Çağlayan'ın sözleşmesi feshedildi

Kırmızı siyahlı kulüpten yapılan açıklamada, "Profesyonel Futbol Takımımız oyuncularından Naoufel Khacef ve Oğulcan Çağlayan ile olan sözleşmemiz karşılıklı olarak anlaşılarak feshedilmiştir. Naoufel Khacef ve Oğulcan Çağlayan’a kulübümüze yapmış olduğu katkılarından dolayı teşekkür eder, kariyerlerinin bundan sonraki aşamalarında başarılar dileriz." ifadelerine yer verildi.

Naoufel Khacef 3 maçta forma giydi

Gaziantep FK'nın sezon başında Tondela'dan bedelsiz olarak kadrosuna kattığı Cezayirli sol bek Naoufel Khacef, bu sezon kırmızı siyahlı formayı 3 maçta 270 dakika giydi. 26 yaşındaki futbolcunun güncel piyasa değeri 300 bin Euro.

Oğulcan Çağlayan bedelsiz transfer edildi

Gaziantep FK'nın sezon başında kadrosuna kattığı bir başka oyuncu olan Oğulcan Çağlayan,  9 maçta görev alırken, gol ya da asist katkısı sunamadı. 

Ankaraspor, Merinosspor ve Bursaspor altyapılarında yetişen Oğulcan Çağlayan, 2020 yılında Galatasaray'ın yolunu tuttu. Çağlayan, Eyüpspor, Giresunspor ve Pendikspor'daki kiralık dönemlerin ardından 2023'te bedelsiz olarak Gaziantep FK'ya gitti.

Kasımpaşa'ya gitti

Gaziantep FK'dan ayrılan Oğulcan Çağlayan bir başka Süper Lig ekibi Kasımpaşa ile anlaşma sağladı. 27 yaşındaki santrfor İstanbul ekibiyle sözleşme imzaladı.

Senin için hazırladığımız haberler