Gaziantep FK, Okaka Ve Fote Koita'yı Transfer Etmek İstiyor

25.07.2023 - 23:10 | Son Güncellenme: 25.07.2023 - 23:21

Geçen sezon depremden dolayı ligden çekilen Gaziantep FK, bu sezon lige devam etme kararı alırken transfer listesine Stefano Okaka ve Fote Koita'yı aldı. Detaylar...

Gaziantep FK, Okaka Ve Fote Koita'yı Transfer Etmek İstiyor

Salim MANAV - AJANSSPOR

6 Şubat'ta yaşanan deprem sonrası ligden çekilme kararı alan Gaziantep FK, geçen sezon lige devam etmedi. Kırmızı-Siyahlılar, bu sezon ise Süper Lig'de oynamaya başlayacak. Transfer çalışmalarını sürdüren Şahinler, gündemine  Fote Koita ve Stefano Okaka'yı aldı. Detaylar...

Okaka gündeme geldi

Rams Başakşehir'in 33 yaşındali golcü oyuncusu Stefano Okaka için Gaziantep FK, transfer durumu sordu. Kırmızı-Siyahlılar, Baykuşlara 33 yaşındaki İtalyan golcüyü kadrosuna katmak için girişimlere başlayacak.

Sözleşmesi 1 yıl kaldı

Rams Başakşehir'e 2021 yılında transfer olan ve sezon başında 1 yıl daha sözleşme uzatan Okaka'nın İstanbul temsilcisi ile sözleşmesi 1 yıl kaldı. Gelecek sezon sonunda sözleşmesi sona erecek.

İlgini Çekebilir
ÖZEL | Gaziantep FK'dan Maksimum transfer!
Habere Git

Fote Koita gündeme geldi

Gaziantep FK, Trabzonspor'da kadroya alınmayan Fode Koita'yı transfer listesine ekledi. Kırmızı Siyahlılar, 32 yaşındaki Gineli golcüyü kadrosuna katmak için Bordo-Mavili ekiple görüşme yapması bekleniliyor.

Trabzonspor izin verecek

Gelecek sezonunda kadro planlamasında yer almayan Fode Koita'nın Bordo-Mavili ekipten ayrılması bekleniliyor. Tecrübeli oyuncunun maaş yükünden kurtulmak isteyen Fırtına, transferine izin verecek.

Fode Koita kimdir?

Fode Koita 21 Ekim 1990 tarihinde Paris şehrinde doğmuştur. 1,86 m boyundadır. Gine,Fransa uyrukludur.Gerçek adı da Bengali-Fodé Koita şeklindedir.

Senin için hazırladığımız haberler