Doğan Erdoğan, Gaziantep FK'dan ayrıldı

24.06.2022 - 14:39 | Son Güncellenme: 24.06.2022 - 14:49

Süper Lig ekibi Gaziantep FK'da forma giyen 25 yaşındaki orta saha oyuncu Doğan Erdoğan kulübüyle yollarını ayırdığını açıkladı. Detaylar haberimizde...

Doğan Erdoğan, Gaziantep FK'dan ayrıldı

Gaziantep FK'nın sezon başında kadrosuna kattığı Doğan Erdoğan, sosyal medyadan yaptığı paylaşımla kırmızı siyahlı kulüpten ayrıldığını duyurdu.

Sosyal medyadan duyurdu

Gaziantep FK ile alacakları nedeniyle mahkemelik olan Doğan Erdoğan paylaşımında, "Her şey için teşekkürler. Güzel dostluklar biriktirdim, Allah'a ısmarladık, sağlıklı kalın" ifadelerini kullandı.

Doğan Erdoğan'ın Gaziantep FK performansı

Samsunspor altyapısından yetişen 25 yaşındaki futbolcu, Avusturya ekibi Lask, Trabzonspor ve Çaykur Rizespor formaları giydi. Doğan Erdoğan geçtiğimiz sezon Gaziantep FK formasıyla 34 maçta sahaya çıkarken 1 asist yaptı.

Gazianten FK'dan açıklama

Konu ile ilgili Gaziantep FK'dan yapılan açıklamada, "Profesyonel Futbol Takımımız oyuncularından Doğan Erdoğan ile olan sözleşmemiz karşılıklı olarak anlaşılarak feshedilmiştir. Doğan Erdoğan'a kulübümüze yapmış olduğu katkılardan dolayı teşekkür eder, kariyerinin bundan sonraki aşamalarında sonsuz başarılar dileriz" ifadelerine yer verildi.

Senin için hazırladığımız haberler