Gaziantep FK'dan Günay Güvenç kararı!

07.01.2021 - 15:16 | Son Güncellenme: 07.01.2021 - 15:25

Transfer haberleri... Marius Sumudica yönetiminde bu sezon sürpriz bir çıkış yapan Gaziantep FK, kaleci Günay Güvenç'in geleceğiyle ilgili kararını verdi. Günay Güvenç takımda kalacak mı, sözleşmesi kaç yıllık olacak? İşte transfer gelişmesi detaylar...

Gaziantep FK'dan Günay Güvenç kararı!

AJANSSPOR-HABER

Süper Lig'de bu sezon başarılı bir performans ortaya koyan Gaziantep FK, kaleci Günay Güvenç ile ilgili kararını verdi. Günay Güvenç, Gaziantep FK'dan ayrılıyor mu yeni sözleşme mi imzalayacak? Gelişmeler ve detaylar haberde...

Tesislerde menajeriyle görüşme yapıldı

Gaziantep Güneş Gazetesi'nin haberine göre; sezon sözleşmesi bitecek kalecinin menajeri ile Gaziantep FK yönetimi bugün tesislerde bir araya geldi. Görüşme olumlu geçti.

Yeni sözleşmesi 3 yıllık olacak

Gaziantep'te kalmak isteyen Günay için yapılan görüşmede taraflar her konuda anlaşarak masadan kalktı. Günay ile yapılacak olan yeni kontratın 3 yıl olacağı öğrenildi. Günay, 3 yıl sonra 31 yaşında olacak.

Bu sezon kaç maçta oynadı?

Günay Güvenç bu sezon Gaziantep FK'da 16 maçta ilk 11'de oynadı. Güvenç, kariyerine SV Stuttgart'ta başlanış daha sonra Adanaspor, Beşiktaş ve Göztepe takımlarında oynamıştı.

Beşiktaş'ta neler yaşadı?

Senin için hazırladığımız haberler