Gaziantep FK'nin yeni transferi Recep Niyaz'a acı haber

18.08.2021 - 18:46 | Son Güncellenme: 18.08.2021 - 18:51

TFF Süper Lig'de Denizlispor'dan Gaziantep FK'ye transfer olan Recep Niyaz'ın hamile eşi Betül Niyaz, Covid-19'a yakalanınca bebeğini kaybetti.

Gaziantep FK'nin yeni transferi Recep Niyaz'a acı haber

AJANSSPOR-HABER

Gaziantep FK oyuncusu Recep Niyaz büyük bir acı yaşadı. Tecrübeli futbolcunun hamile eşi Betül Niyaz, Covid-19'a yakalandıktan sonra bebeğini kaybetti.

 

Gaziantep FK açıkladı

Gaziantep FK'dan yapılan açıklamada; "Profesyonel Futbol Takımımız oyuncularından Recep Niyaz'ın biricik eşi Betül Niyaz'ın yakalandığı Covid-19 hastalığının ardından dünyaya gelmesini bekledikleri bebeklerini kaybettiklerini derin bir üzüntüyle öğrenmiş bulunuyoruz" denildi. 

Kırmızı-siyahlılar, "Sevgili Betül Niyaz’ın sağlık durumu iyi yönde ilerlemekte olup ve evde karantina süreci devam etmektedir. Futbolcumuz Recep Niyaz ve ailesine en içten duygularımızla geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, eşi Betül Niyaz’ın en kısa zamanda sağlığına kavuşmasını temenni ediyoruz" ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe'de de oynadı

26 yaşındaki orta saha oyuncusu sezon başında Denizlispor'dan Gaziantep Futbol Kulübü'ne transfer olmuştu. Recep Niyaz kariyerinde Fenerbahçe, Bucaspor, Samsunspor ve Çaykur Rizespor gibi takımların da formalarını giydi.  

Senin için hazırladığımız haberler