Gaziantepspor geri dönüyor: Toplantı yapıldı! Amatör Lig...

23.04.2024 - 14:12 | Son Güncellenme: 23.04.2024 - 14:20

Bir dönem Süper Lig'de boy gösteren ve Bölgesel Amatör Lig'e kadar düşen Gaziantepspor, sahalardan çekilmişti. Şahinler tekrardan dönme kararı aldı. Detaylar...

Gaziantepspor geri dönüyor: Toplantı yapıldı! Amatör Lig...

AJANSSPOR HABER

Mali sıkıntılar nedeniyle FIFA’da birçok dosyası bulunan ve zor günler geçiren Gaziantepspor, 2019 yılında ligden çekilme kararı aldı. Yapılan toplantıda tekrardan sahalara dönme kararı çıktı.

Yeşil sahalara geri dönüyorlar

2017 yılında Süper Lig'den düşen ve amatöre kadar gerileyerek adı tarihe karışan Gaziantepspor'un yapılan toplantı sonucu yeniden sahalara döneceğini açıklandı.

Başkan Mutlu Özpineci oldu

2017 yılında Süper Lig'den düşen ve amatöre kadar gerileyerek adı tarihe karışan Gaziantepspor'un yapılan toplantı sonucu yeniden sahalara döneceğini açıklandı. Gaziantepspor'un başkanlarından Mutlu Özpineci, önümüzdeki sezondan itibaren amatör liglere katılım yapacaklarını söyledi.

Logo ve isim haklarını istediler

Gaziantepspor'un başkanlarından Mutlu Özpineci, isim ve logo hakları için önce Cevdet Akınal ve ardından Memik Yılmaz'ın almaya çalıştığını ama iptal olduğunu söyledi.

 

Gaziantepspor isminin hiç bir siyasete malzeme olmayacağını dile getiren Mutlu Özpineci, kendi adıyla lige katılacağını ve Şehitkamil Belediye Başanı Uut Yılmaz'dan gerekli desteği alacaklarına inandığını dile getirdi. 

 

Gaziantepspor'un hiç bir siyasete malzeme olmayacağını ve takımın kendi adıyla liglere katılacağını ve Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz'dan gerekli desteği alacaklarına inandığını söyledi.

Senin için hazırladığımız haberler