Gaziantepsporlu futbolculardan Radyospor'da olay sözler!

14.03.2018 - 16:59 | Son Güncellenme: 14.03.2018 - 16:59

Gaziantepsporlu futbolculardan Radyospor'da olay sözler!

Spor Toto 1. Lig’e veda eden Gaziantepspor’da sular durulmuyor. Gaziantepspor forması giyen Yunus Şencay ve Oktay Aydın, yaşanan olayları ilk kez Radyospor’da anlattı. Kulüple olan sözleşmelerini feshettiklerini ve Gaziantepspor’da bir daha oynamak istemediklerini açıklayan genç oyuncular, olay yaratacak açıklamalara imza attı.

Radyospor’da yayınlanan Spor Kazanı programında Emrah Karalinç’in sorularını yanıtlayan Yunus Şencay ve Oktay Aydın’ın açıklamalarından Ajansspor’un derledikleri şu şekilde;

Kulüpte yaşanan olayları anlatan Yunus Şencay’ın açıklamaları şöyle;

Samsunspor ile oynadığımız maçta çok iyi oynadık. Oktay Derelioğlu hocamız istifa etmiş ama moralimiz bozulmasın diye bunu bize maçtan sonra söyledi. Biz hep, hocamızın yanındaydık. Fakat; takım içinden bazı isimler hocanın gitmesini istiyordu. Başkan Huzeyfe Durmaz ve Hayri Öztürk adlı yönetici, Oktay Derelioğlu’na verdikleri sözleri tutmadılar.

"Gaziantepspor'u Hayri Öztürk karıştırdı"

Hayri Öztürk denen yönetici, Gaziantepspor’u karıştırdı. Hocamız bize hep ahlaklı olmayı öğretti. Kendisinden çok şey öğrendik. Hoca 6 futbolcuyu kadro dışı bıraktı. Hocanın üzerine gittiler ve Oktay Hoca’dan hesap sormaya kalktılar. Ama Oktay Hoca geri adım atmadı ve artık birlikte forma giymek istemediğim o kişileri kadro dışı bıraktı.

"Futbolcu arkadaşlarımız darp edildi"

Yönetim Oktay Derelioğlu’nu hep desteklediklerini söylemişti ama sonra sözleşmesi feshedildi. Ben de başkanla konuştum. İlk defa yayında açıklıyorum; Gaziantepspor ile sözleşmemi feshettim. Kadro dışı kalan oyuncular, bizim arkadaşlarımızın odasını bastı, bazı arkadaşlarımızı darp ettiler. Silah sesi duymadım, belki silah da sıkılmış olabilir. Dışarıdan da gelmiş olabilir silah sesi. Ama bir gerçek var ki odalar basıldı ve futbolculara sopalarla saldırdılar, darp ettiler.

"Adaletli bir ortam olmadığı için ayrıldım"

Başkanla olan konuşmamda ayrılmak istediğimi söyledim. Gerekçem, burada adaletli bir ortamın kalmamış olmasıydı. Ayrıca aylardır maaş alamıyoruz. Ailemize ekmek parası götüremiyoruz. Artık sezon sonu yaklaştı. Şu an görüştüğüm bir takım yok. Ama ileride ne olur Allah bilir. Biz, onurlu bir mücadele verdik.

"Bizi satanlarla aynı takımda oynamak istemiyorum"

Gaziantepspor forması giyen bir başka futbolcu Oktay Aydın da Radyospor canlı yayınında olay sözler sarf etti. Oktay Aydın’ın açıklamaları ise şu şekilde;

Yunus arkadaşımız takımdan ayrıldı ve gitti. Biz de sözleşmemizin feshedilmesini istedik. Ailelerimiz buraya geldi. Basın sözcüsü, ailelerimizi bir şekilde ikna etti. Ama böyle bir ortamda kalmak istemiyorum. Ben, bizi sahada satan oyuncularla bir daha maça çıkmak istemiyorum. Biz meğer maçlara 6 kişi çıkıyormuşuz. Böyle bir şey olabilir mi? Arkadaş demek istemiyorum, o kişiler bizi ekmek paramızdan ettiler. Bunlar nasıl insanlık, nasıl bir arkadaşlık?

"Hayri Öztürk insanları kandırdı, kimse kulübe gelmiyor"

Ben bu saatten sonra buradaki bir sürü karaktersiz insanla çalışmak istemiyorum. Sözleşmemi feshetmek istediğimi söyledim ama kimse kulübe bile gelmiyor. Hayri Öztürk adlı yönetici sabahtan akşama kadar başkana küfür ediyor, canlı yayınlara çıkıyor. Gelip burada insanları kandırmaya çalışıyor.

Kaç futbolcu daha ayrılacak?

Takımda benim gibi sözleşmesini feshetme kararı alan 12 kişi daha var. Biz futbolcular olarak aç, susuz bekliyoruz. Ama kimse gelip de sözleşmemizi feshetmiyor. Kulübün hali içler acısı.

YASAL UYARI : BU HABER AJANSSPOR.COM TARAFINDAN YAZILMIŞTIR. KAYNAK GÖSTERİLMEDEN KULLANILAMAZ.

Senin için hazırladığımız haberler