Gazişehir Gaziantep Başkanı Adil Konukoğlu: 'Erkan Sözeri'yi kaybetmek istemeyiz'

10.05.2018 - 17:25 | Son Güncellenme: 10.05.2018 - 18:45

Gazişehir Gaziantep Futbol Kulübü başkanı Adil Konukoğlu, Radyospor'da yayınlanan Anadolu Ateşi programında Salim Manav'a konuştu.

Pay-Off'ta yarın akşam iç sahada oynayacakları Boluspor mücadelesi hakkında açıklamalarda da bulunan Başkan Konukoğlu'nun röportajından satır başları şu şekilde:

'Hak eden kazansın'

"Yarın önemli bir maç oynayacağız. Gazişehir olarak elimizden geleni yapacağız, amacımız play-off sonunda kupayı şehrimize getirebilmek. Tabii ki daha çok isteyen, hak eden kazansın. İki takıma da başarılar diliyorum."

'İlk ikide yer almak isterdik'

"Bu bir tek benim başarım değil, tüm yönetim kurulumuz, futbolcularımız, teknik ekip ve taraftarlarımız da bu başarının ortağıdır. İlk ikide çıkmak en büyük arzumuzdu fakat play-off’da bizim için başarılı oldu. Bu azmimizi devam edersek başarımızı sürdürebileceğimize inanıyorum."

'Gaziantep'ten dünya yıldızları çıkacak'

"Tüm taraftarlarımız ve şehir bizi destekliyor. Gaziantep bugün bu başarıyı elde ettiyse taraftarın ve şehrin takıma sahip çıkmasıyla elde etmiştir. Bundan sonra bu birlikteliği koruyarak Süper Lig’e çıkan ve ilk ondan aşağı inanmayan bir takım kurmak istiyoruz.  Altyapımıza da çok önem veriyoruz, tüm kulüplerimize de bunu öneriyorum. Süper Lig’de Türkiye’den yetişmiş kaç kişi oynuyor? Bu durum bizi üzüyor. Gaziantep’ten de dünya futboluna hediye edeceğimiz futbolcular olacaktır"

'Video hakem sistemi yararlı olacak'

"Video-hakem sistemi umarım güzel olacak. Önümüzdeki sezon belki tüm lig boyunca oynanır. Play-off’daki dört takım adına da yararlı bir uygulama olacak. Hakemlerimizin daha dikkatli olacaklarını ve Türkiye’den de bu yolla güzel hakemler çıkacağını düşünüyorum"

'Erkan Sözeri'yi kaybetmek istemeyiz'

"Hüseyin Kalpar ile başladık ve Erkan Sözeri ile devam ediyoruz. Sezon sonu hocamız ile oturur konuşur ve değerlendiririz. Bizim hocamız başarılı bir hoca, kaybetmek gibi bir niyetimiz yok"

Senin için hazırladığımız haberler