Süper Lig Ekibi Gaziantep FK, Transfer Çalışmasına Başladı

11.07.2023 - 20:13 | Son Güncellenme: 11.07.2023 - 20:22

Geçen sezon istediği gibi gitmeyen Gazişehir Gaziantep sezona şampiyonluk parolası ile girerken sessizliğini bozarak transferde arka arkaya bombayı patlattı.

Süper Lig Ekibi Gaziantep FK, Transfer Çalışmasına Başladı

AJANSSPOR HABER

2021-2022 sezonunda Süper Ligde final oynayıp,final serisini son anda 2-1 ile kaybederek şampiyonluğun kıyısından dönen Gazişehir Gaziantep Tekerlekli Basketbol takımı tarihi başarıyı yeniden tekrarlayarak bu kez şampiyonluk kupasını kaldırmayı hedefliyorlar.

İç transferde mevcut takımın çoğunluğu ile anlaşmaya vardı

Gazişehir Gaziantep Tekerlekli Basketbol takımı iç transferde mevcut takımın çoğunluğu ile anlaşan takım dış transferde de 3 önemli isimle anlaşmaya varan kırmızı-siyahlılar önemli isimlere imza attırdı.

3 transfere imza attırdılar

Yeni sezonda başarılı olmayı hedefleyen Gazişehir Gaziantep Tekerlekli Basketbol Takımı, Süper ligin 3 önemli ismiyle sözleşme imzaladı.  2021-2022 Sezonunda kırmızı-siyahlı takımın forması giyen ve A Milli Takım ve Kulüp takımları ile sayısız başarı kazanan Özgür Gürbulak, yeniden anlaşmaya vardı. Geçen sezon Bağcılar Belediyesi formasını giyen ,ligin en skorer 3 oyuncusundan biri olan A Milli Takım forması giyen ve 3,5 klasifikasyon puanlı Bülent Yılmaz ile birlikte  A Milli Takımımızın katıldığı son 12 turnuvanın 11’inde kadroda yer alan 2,5 puanlık tecrübeli oyuncu Deniz Acar'da Beşiktaş takımından transfer edilerek önemli transfere imza attılar.

Gazişehir Gaziantep kemik kadroyu korumaya çalıştı

Önümüzdeki sezon başarılı olmayı hedefleyen Gazişehir Gaziantep iç transferde kemik kadroyu korumaya çalıştı. A Milli Takım ve Genç Milli Takımlarımızda forma giymiş 4,5 puanlık Samet Toptaş, ligin tecrübeli ve önemli 2,5 puanlık oyuncularından olan ve 3 ayrı takımla Süper Lig şampiyonluğu yaşayan A Milli Takım oyuncularından Selim Sayak ve ligin önemli uzunlarından 4 puanlık 3 oyuncu Mustafa MUHittinoğlu, Serdar Sağlam ve Mustafa Şahin'de Gazişehir ile yola devam dediler.

Kadın oyuncular elde tutuldu

Kırmızı-Siyahlı takım kadın oyuncu Büşra Kaygın ile kısa rotasyonunun önemli ismi Malik Aydınlı ile yola devam kararı aldı. Gazişehir Gaziantep İsmail Mollahasankuşağı Genç Milli Takıma aday ve önemli potansiyele sahip Mehmet Payam ile tecrübe kazanması ile uzun rotasyonunda yer bulacak Mustafa Amaç ile kısa rotasyonunun alternatiflerinden Cumali Kara'da takımda kalan isimler oldular.

2 oyuncu ile yollar ayrıldı

Kadrosunu büyük ölçüde koruyan ve 3 önemli transfere imza atan Gazişehir Gaziantep, iki oyuncusuyla vedalaştı. A Milli Takım forması giyen ve tecrübeli 3,5 puanlık oyuncu Murat Arslanoğlu ile geçen sezon takıma katılan 1 puanlık oyuncu Samet Yıldırım ile de yeni sezonda anlaşılmadı. Bir maç daha transfer ile defteri kapatacak olan kırmızı-siyahlı tekerlekli basketbol takımı önümüzdeki aylarda yeni sezon hazırlıklarına start verecekler. 

Senin için hazırladığımız haberler