"Gece Beşiktaş'a sürpriz yapacağız"

17.12.2020 - 15:39 | Son Güncellenme: 17.12.2020 - 15:43

Tarsus İdman Yurdu'nda forma giyen Barış Türkmen, Beşiktaş'la oynayacakları kupa maçı öncesinde Radyospor'a özel açıklamalarda bulundu. İşte detaylar...

"Gece Beşiktaş'a sürpriz yapacağız"

Tarsus İdman Yurdu kalecisi Barış Türkmen gündeme dair özel açıklamalar yaptı. Türkmen, Beşiktaş maçında sürpriz yapacaklarını ve tur atlayacaklarını söyledi.

"Çok şanssızdık"

Radyospor'da Salim Manav'ın canlı yayın konuğu olan Barış Türkmen, "Ergün Penbe, Türk futbolunun yetiştirmiş olduğu en özel futbolculardan birisiydi. Çok büyük bir kariyeri vardı. Böyle bir ismin bizim teknik direktörümüz olması bizi çok gururlandırıyor. Ligde şu an 11. sıradayız ancak daha üst sıralarda yer alabilirdik. Üç hafta üst üste maç kazanamamıştık. Açıkçası çok şanssızdık, girdiğimiz pozisyonları gole çeviremedik. Daha sonrasında son üç maçta 7 puan aldık. İyi futbol oynuyoruz. Kalemizi gole kapatmayı başardık." ifadelerini kullandı.

Ali Yavuz Kol yorumu

Barış geçen sezon Tarsus'ta forma giyen Galatasaray'ın genç golcüsü Ali Yavuz Kol hakkında ise "Ali Yavuz Kol çok hızlı ve fizik kalitesi çok iyi bir isim. Ergün Hoca ile çalışınca benim gördüğüm kadarıyla kendini daha da geliştirdi. Galatasaray'a çok faydalı olacaktır. Güzel işlere imza atacaktır. Galatasaray'ın vazgeçilmez oyuncusu olacaktır. Abdussamed Karnuçu, Tarsus İdman Yurdu'na Galatasaray'dan kiralık olarak geldi. Çok koşan ve sonuna kadar mücadeleyi bırakmayan, hırslı bir oyuncu. Kritik ara pasları veriyor. Galatasaray'a ilerleyen dönemde çok faydalı olacaktır." dedi.

"Önemli olan kendine nasıl baktığın"

Kariyer planlamasından bahseden Barış Türkmen, "Şu an 27 yaşındayım. Her geçen gün daha da tecrübe kazanıyorum. Futbolu şu yaşta bırakacağım diyemem. Kalecilik yaşı her geçen yıl daha da artıyor. Önemli olan kendine nasıl baktığın. Oynayabildiğim kadar oynamak istiyorum." diye konuştu.

"Sürpriz yapmak istiyoruz"

Bu akşamki Beşiktaş maçı öncesinde ise Barış, "Beşiktaş bu ülkenin en önemli futbol camialarından birisi. Biz Tarsus İdman Yurdu olarak sahaya çıkıp güzel futbol sergilemek istiyoruz. Beşiktaş maçında sürpriz yapmak istiyoruz, tur atlamak için sahaya çıkacağız. Tur atlamak bir rüya gibi olur. Türkiye Kupası bizim için önemli bir platform. Genç futbolcuların kendilerini gösterebilmeleri açısından çok önemli bir fırsat olacak." şeklinde konuştu.

TFF 2. Lig takımlarından Tarsus İdman Yurdu'nda Galatasaray'ın eski futbolcusu Ergün Penbe teknik direktör olarak görev alıyor.

1,5 sezondur Tarsus'ta çalışan 48 yaşındaki teknik adam 45 maçta 22 galibiyet, 5 beraberlik ile 18 mağlubiyet elde etti ve 1.55 puan ortalamasını tutturdu.

Senin için hazırladığımız haberler