Beşiktaş geçen sene Adana Demirspor'a şimdi ise Alanyaspor'a skor koruyamadı

15.08.2022 - 00:35 | Son Güncellenme: 15.08.2022 - 00:39

Beşiktaş geçen sezonki Adana Demirspor maçındaki gibi Alanya karşısında da 3-0 öne geçtiği maçı 3-3 bitirdi. Kartal yine uzatmadı yıkıldı ve maçı yine 10 kişi tamamladı.

Beşiktaş geçen sene Adana Demirspor'a şimdi ise Alanyaspor'a skor koruyamadı

AJANSSPOR HABER

Beşiktaş, çok zorlu geçmesi beklenen Corendon Alanyaspor maçına hiç beklemediği bir skor ile giriş yaptı. Henüz 3. dakikada Kevin N'Koudou ile 1-0 öne geçen Kara Kartal, 20'de Salih Uçan ile ve 31'de de penaltıdan Rachid Ghezzal ile skoru 3-0'a taşıdı. Siyah beyazlılar "Maçı kazandım" derken, Emrecan Uzunhan'ın 37. dakikada kırmızı kart görmesiyle endişelenmeye başladı.

Yine uzatma golüyle yıkıldı

Nitekim Alanyaspor ilk devrenin 3. uzatma dakikasında Efkan Bekiroğlu'nun frikik golüyle soyunma odasına farkı 2'ye indirerek girdi. İkinci devre Beşiktaş çok pozisyon vermese de 81'de Romain Saiss'in kendi kalesine ve uzatmaların 2. dakikasında Daniel Candeias'ın penaltı golüyle 1 puana razı oldu.

Yine 10 kişi maçı bitirdi

Siyah beyazlı takım benzer bir maçı geçen sezon Vodafone Park'ta bir başka Akdeniz ekibi Adana Demirspor'a karşı oynadı. Siyah beyazlılar 20'de Francisco Montero, 43'te Josef de Souza ve 52'de de Rıdvan Yılmaz ile 3-0 öne geçti. Taraftarlar zafer şarkıları söylerken 60'ta Matias Vargas, 79'da Mario Balotelli ve uzatmaların 7. dakikasında da Britt Assombalonga'nın golü maça 3-3'lük dengeyi getirmiş ve siyah beyazlılar büyük bir şok yaşamıştı.Uzatmanın son dakikasında da Beşiktaşlı Valentine Roiser kırmızı gördü.

 


Beşiktaş, böylece 3-0 öne geçtiği Alanyaspor ve Adana Demirspor maçlarını uzatmalarda gelen gollerle 3-3 bitirirken yine her iki maçı da 10 kişi tamamladı.

Senin için hazırladığımız haberler