Marina Granovskaia, Chelsea'de kalıyor mu? İngilizler açıkladı!

17.04.2022 - 15:22 | Son Güncellenme: 17.04.2022 - 15:32

Roman Abramovich'in satılığa çıkardığı Chelsea'de futbol direktörü Marina Granovskaia'nın kulüpte kalıp kalmayacağı netleşmeye başladı. İşte detaylar...

Marina Granovskaia, Chelsea'de kalıyor mu? İngilizler açıkladı!

AJANSSPOR - HABER

Chelsea'de Roman Abramovich döneminin son bulmasıyla futbol direktörü Marina Granovskaia'nın da kulüpten ayrılacağı konuşuluyor. Kulübün tüm talipleri ise Granovskaia'nın kulüpte kalmasını istiyor.

Granovskaia'nın geçici olarak görevinde kalması bekleniyor

Fanatik'in Sky Sports'a dayandırdığı habere göre Granovskaia'nın bu yaz kulüpteki görevini sürdürmesi bekleniyor. Kulübün el değiştirmesi sonrası görevine kalıcı şekilde devam edip etmeyeceği belirsiz olan Marina Granovskaia'nın devir teslim sürecinde geçici olarak görevinde kalması bekleniyor. 

Peki Marina Granovskaia kimdir? Chelsea'deki görevi neler?

2003'te Roman Abramovich'in Chelsea'yi satın almasıyla Londra'ya taşınan Marina Granovskaia, uzun yıllar Abramovich'in asistanlığını yaptı. Rus yönetici son yıllarda Chelsea'nin önde gelen yöneticilerinden biri haline geldi. 2014'te kulüp CEO'su olan Granovskaia özellikle transfer komitesi ve sözleşme görüşmelerindeki başarısıyla biliniyor.

İlgini Çekebilir
Romelu Lukaku'dan Chelsea'ye kötü haber!
Habere Git

2021'de en iyi kulüp direktörü ödülünü kazandı

Dünya futbolunun en iyi kulüp direktörlerinden biri olarak gösterilen Marina, 2021'de en iyi kulüp direktörü ödülünün de sahibi olmuştu. Marina Granovskaia'nın sponsorluk konusundaki başarıları ve anlaşmaları da İngiltere'de dikkat çekti.

Senin için hazırladığımız haberler