Gecenin yıldızından gol itirafı

07.11.2020 - 21:12 | Son Güncellenme: 07.11.2020 - 21:22

Son dakika spor haberleri… Artem Kravets ve Jevtovic, Fenerbahçe - Konya maçının ardından konuştu. Süper Lig’in 8. haftasında Fenerbahçe, Konyaspor’a sahasında 0-2 kaybetti. İşte Artem Kravets ve Jevtovic'in maç sonu açıklamaları...

Süper Lig'in 8. haftasında Fenerbahçe, sahasında İttifak Holding Konyaspor'a 2-0 mağlup oldu.

Karşılaşmanın ardından yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulunan konuk ekip futbolcusu Artem Kravets, galibiyeti şu sözlerle değerlendirdi:

''En önemlisi takım adına çok mutluyum. Geçen haftalarda şanssızlık vardı. İyi oynamamıza rağmen kazanamıyorduk. Bugün iyi oyunla kazandığımız için mutluyum. Her maça aynı önemi veriyorum. Kendimden öte takımın galip gelmesi ve buna katkı sağlamam daha önemli.''

Kravets, takımının ikinci golünü kaydeden isim olmuştu.

Jevtovic: ''Golde biraz da şanslıydım''

Mücadelenin 67. dakikada Konyaspor'un ilk golünü kaydeden Jevtovic ise maçtan sonra ''Fenerbahçe'nin evinde oynamak oldukça zor. Bu takımlar evlerinde üstün bir oyun oynuyorlar. Biz de hafta başından bu yana iyi hazırlandık. Sahaya da iyi yansıttık. Güzel bir galibiyet aldık. Önceki haftalarda iyi oynamamıza rağmen sonuçlar iyi olmuyordu. Top biraz havadan geldi, biraz da şanslıydım ve gol oldu'' dedi. 

Demirbağ: "İyi analiz yapmıştık"

Konuk ekibin 22 yaşındaki genç savunmacısı Adil Demirbağ da, karşılaşmayla ilgili olarak ''Çok mutluyuz. İyi analiz yapmıştık. Çok iyi çalıştık. Şampiyonluğa kurulan bir takımı sahasında yenmek bizi çok mutlu etti. Geride kalan maçları da yenebilecek güçteydik. 2 maçtır kazanamamıştık. Bu maça çok konsantre olduk. Kazandık çok mutluyuz. Soyunma odasonda coşku devam etti. Milli arada daha mutlu olmamızı sağlayacak bu galibiyet'' şeklinde konuştu.

Senin için hazırladığımız haberler