Geçmiş olsun Omar!

02.01.2021 - 18:34 | Son Güncellenme: 02.01.2021 - 19:16

Galatasaray'ın başarılı futbolcusu Omar Elabdellaoui, 31 Aralık gecesinde talihsiz bir kaza yaşamıştı. Norveçli futbolcunun elinde havai fişek patlamış ve hastaneye kaldırılmıştı. Sarı kırmzılı takım, Antalyaspor maçı öncesinde Omar'ı unutmadı ve destek tişörtleriyle sahaya çıktı. Öte yandan Antalyaspor da 'Geçmiş olsun Omar' tişörtleriyle sahaya çıktı.

Geçmiş olsun Omar!

Galatasaray, Süper Lig'in 16. haftasında evinde Antalyaspor'u konuk etti.

Karşılaşma öncesinde Galatasaray ve Antalyasporlu futbolcular, 31 Aralık gecesi elinde havai fişek patlayan Omar Elabdellaoui'ye destek verdi.

İki takım da maç öncesi ısınmaya, "Geçmiş olsun Omar Elabdellaoui" tişörtleriyle çıktı.

Şahin: "İsteğimiz en kısa sürede sağlığına kavuşması"

Galatasaray'ın yardımcı antrenörü Levent Şahin maç öncesi yaptığı açıklamada en büyük isteklerinin Omar'ın sağlığına kavuşması olduğunu söyledi.

Şahin yaptığı açıklamada, "Maalesef 2020'yi talihsiz bir kaza ile kapattık. Son 3 gündür inanılmaz üzgün zamanlar geçirdik. Bizler biraz daha fazla etkilendik. Omar bizim için bir futbolcudan daha fazla. Güçlü biri ve inanılmaz bir aile babası. Umarım en kısa sürede sağlığına kavuşur. Bizim isteğimiz en kısa sürede sağlığına kavuşması. Bugün arkadaşları sahada onun için ellerinden geleni yapacak. Antalyaspor'a teşekkür ediyorum Omar tişörtleriyle çıktıkları için" dedi.

Öztürk: "Umarım galip gelip, Omar'a moral veririz"

Galatasaray'ın kalecisi Fatih Öztürk de Antalyaspor maçı öncesinde, "31 Aralık gecesi ciğerimiz yandı. Kelimeler yetersiz. Ne kadar üzüldüğümüzü anlatamayız. Biz Galatasaray ailesi olarak çok büyüğüz. Umarım galip gelip, Omar'a moral veririz. Omar'a her zaman destek vereceğiz. Bu maçın anlamı katlanarak geldi" ifadelerini kullandı.

Omar'ın sağlık durumu nasıl?

Göz hastalıkları uzmanı Prof. Dr. Vedat Kaya, yılbaşı kutlaması sırasında elindeki havai fişeğin patlaması nedeniyle yaralanan ve hastanede tedavisi süren Galatasaraylı futbolcu Omar Elabdellaoui'nin durumunun olumlu yönde ilerlediğini söyledi.

Vedat Kaya, "Görsel rehabilitasyonu için belki şu an düşündüğümüz bir adım daha var ama gidişata göre bunlar değişebilir. Şu ana kadarki bütün gelişmeler olumlu yönde. Görme olarak özellikle sol gözde belirli derecede artış var. Sağ gözde de büyük ölçüde toparlanma var. Onu daha iyi hale getirmek bütün doku yüzeyini olabildiği kadar düzeltmek için yapılan bir işlemdi. Şu ana kadar da her şey olumlu gitti" şeklinde konuştu.

İnce: "Göz daha ön planda"

Öte yandan takım doktoru Yener İnce de, "Yüzünde ikinci derece yanık var ama plastik cerrah arkadaşlar bunun çok büyük sorun yaratmayacağını ileriki dönemde tedavisi tamamlandığında yüz güldürücü bir sonuç alacaklarını söylüyorlar. Onun da tedavisine aynı anda başladık. Tabi burada göz daha ön planda olduğu için onun üstünden yürüyoruz" dedi.

Yasal uyarı: Bu haber Ajansspor.com tarafından yazılmıştır, kaynak gösterilmeden kullanılamaz.

Senin için hazırladığımız haberler