Crystal Palace'dan Gedson Fernandes'e Transfer Kancası | Beşiktaş Haberleri

07.04.2023 - 10:12 | Son Güncellenme: 07.04.2023 - 10:21

Fenerbahçe derbisiyle moral bulan Beşiktaş'ta Gedson Fernandes'in İngiltere Premier Lig ekiplerinden Crystal Palace'ın transfer takibinde olduğu iddia ediliyor.

Crystal Palace'dan Gedson Fernandes'e Transfer Kancası | Beşiktaş Haberleri

AJANSSPOR - HABER

Beşiktaş, ligde mücadelesini sürdürürken yıldız oyuncusuna sürpriz talip çıktı. Gedson Fernandes'e İngiltere ekibi kafayı takmış durumda. Portekizli futbolcuyu almakta kararlılar.

Şenol Güneş, transfer sürecini başlattı

Beşiktaş, teknik direktör Şenol Güneş'in talepleri doğrultusunda yürüttüğü kadro değişim sürecini sezon sonunda da devam ettirecek.

İngiltere'den Fernandes'e talip

Beşiktaş'ta sezon sonu ayrılacak oyuncular yavaş yavaş belirlenirken bir oyuncuya sürpriz bir talip çıktı. Daha önceden Gedson Fernandes'e teklif iddiaları gelirken bu seferki talip İngiltere'den geldi.

İlgini Çekebilir
Nathan Redmond'un Beşiktaş planı! Sezon sonu...
Habere Git

Fanatik'in haberine göre; İngiliz ekibi Crystal Palace'ın Portekizli oyuncuyu bir süredir takip ettiği ve girişimlerde bulunmaya hazırlandığı öne sürüldü.

Crystal Palace'dan Beşiktaş'a 10 milyon Euro'luk teklif

Öte yandan İngiliz basınında ortaya çıkan haberlere göre; Ada temsilcisi, Gedson için Beşiktaş'a 10 milyon euro ödemeye hazır durumda. Siyah-beyazlılar da başarılı oyuncuyu değerini bulması halinde satmaya sıcak bakıyor.

Gedson Fernandes'in performansı

24 yaşındaki yıldız orta saha, bu sezon 28 maça çıkarken 5 asist katkısında bulundu.

Senin için hazırladığımız haberler