Çaykur Rizespor, Adana Demirspor'a Kaybetti

06.02.2022 - 18:51 | Son Güncellenme: 06.02.2022 - 18:54

Spor Toto Süper Lig'de Çaykur Rizespor ile Adana Demirspor karşılaştı. Mücadeleyi Adana temsilcisi 3-1 kazandı. Gedson Fernandes ilk maçında asist yaptı. İşte detaylar...

Çaykur Rizespor, Adana Demirspor'a Kaybetti

AJANSSPOR-HABER

Spor Toto Süper Lig'de Adana Demirspor, Çaykur Rizespor ile deplasmanda mücadele etti. Karşılaşmayı 3-1 kazanan taraf konuk ekip oldu.

Mücadelede Adana Demirspor'un gollerini, 27'de Bjarnason, 33 ve 71'de Balotelli atarken, Rizespor'un 81. dakikada gelen tek golünü Yusuf Sarı kaydetti.

Yeni transfer ilk maçında asist yaptı

Ara transfer döneminde uzun zamandır Galatasaray'ın gündeminde olan eski oyuncusu Gedson Fernandes, Beşiktaş'ın devreye girerek, Benfica ile anlaşması üzerine Siyah-Beyazlılar'a sezon sonu için transfer oldu. 

Oyuncunun ligin ikinci yarısında Benfica kulübesinde beklemesini istemeyen Beşiktaş, kiralanmasını istedi. Çaykur Rizespor ile anlaşma sağlayan Benfica, Gedson Fernandes'i Rize'ye kiraladı.

Gedson Fernandes, Rizespor forması ile çıktığı ilk maçta Yusuf Sarı'nın attığı golde, asisti yapan oyuncu oldu.

Adana Demir 3.'lüğe yükseldi

Rizespor karşısında aldığı galibiyet ile Adana Demirspor, 40 puan ile 3.'lüğe yükseldi. Rizespor ise 22 puanda kalarak, ligin düşme hattında, 18. sırada olmaya devam etti.

Senin için hazırladığımız haberler