"Gelecek sezon ne olacağını henüz bilmiyorum"

31.07.2020 - 11:39 | Son Güncellenme: 31.07.2020 - 11:43

Medipol Başakşehir'in transfer listesinde olan Alanyasporlu Junior Fernandes, geleceği ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Süper Lig'i şampiyon tamamlayan Medipol Başakşehir ile adı anılan Alanyasporlu Junior Fernandes gelecek sezonla ilgili açıklamalarda bulundu.

Süper Lig'de iyi bir sezon geçirdiğini vurgulayan Fernandes, "Süper Lig’i gerçekten çok seviyorum ve her zaman ilginç bir lig olduğunu söylüyorum. Bu sene enteresan bir sezondu ama takımım ve benim için çok iyi bir yıl oldu.

Alanyaspor’da forma giymekten çok mutluyum. Bu takımda ve şehirde uzun süre bulundum ve çok memnunum ancak gelecek sezon ne olacağını henüz ben de bilmiyorum" dedi.

"Erol Bulut harika bir antrenör"

Erol Bulut'un harika bir antrenör olduğunu söyleyen hücum oyuncusu, "Zaten iyi olduğunu göstermişti ancak bu sezon kesinlikle kendini tamamen gösterdi. Bazen bazı şeylere katılmıyoruz ama futbolda bunlar çok normal. Genel olarak iyi bir iletişimimiz var diyebilirim.

Kendimi değerlendirmeyi pek sevmem ancak kişisel olarak her zaman daha iyisini yapabileceğimi çok iyi biliyorum. Ama yine de iyi bir sezon geçirdiğimi söyleyebilirim" şeklinde konuştu.

"Niyetimiz Türkiye'de kalmak"

Fernandes, "Çok seviyoruz. Burada mutluyuz. Niyetimiz Türkiye’de kalmak olsa bile futbolda bir şeyleri planlayamazsınız çünkü bir günden öbür güne her şey değişebilir" diyerek sözlerini noktaladı.

Şilili futbolcu bu sezon Alanyaspor formasıyla 38 resmi maça çıkarken 12 gol attı ve 8 de asist yaptı.

Yasal uyarı: Bu haber Ajansspor.com tarafından yazılmıştır, kaynak gösterilmeden kullanılamaz.

Senin için hazırladığımız haberler