Gemisini kurtaran kaptanlar!

02.11.2015 - 13:11 | Son Güncellenme: 02.11.2015 - 13:11

Denizli Büyükşehir Belediyespor’un Ofspor deplasmanından 1 puanla dönmesinin mimarları kaptanlar Hasan Demir ve Ahmet Yakak oldu.

Haber: Sebahattin ALP-DENİZLİ

Defansta sağ ve sol stoper olarak görev yapan tecrübeli ayaklar Hasan Demir ve Ahmet Yakak, Ofspor maçında gösterdikleri performansları ile gençlere örnek oldular.

İlerleyen yaşlarına rağmen, hırslarından bir şey kaybetmeyen Ahmet ve Hasan, BBSK’nın en büyük kozları. Ofspor deplasmanında BBSK 2-1 yenik durumda iken mücadelenin son anlarında ileriye çıkan ikili, 90 artı 2.dakikada skoru 2-2'ye getiren golün en büyük pay sahibiydiler. Kırmızı beyazlılar son saniyelerde gelen gol ile bayram sevinci yaşarken, BBSK, sahasında hiç  gol yemeyen Ofspor’a 2 gol birden atan tek takım oldu.

"Ofspor maçının  çok zor geçeceğini biliyorduk" diyen kaptan Hasan Demir, "Biz inanmıştık, bunu yöneticilerimize de söylemiştik. Golü atacağımızı hissettim.  Skoru dengelemek için maçın 85. dakikasından itibaren hava toplarında daha etkili olmak için, defanstan forvet hattına geçtim. Son dakikada Ali Helvacı'nın ortasında topu Ahmet Yakak'ın önüne indirdim o da çok güzel vurdu ve gol oldu. Ofspor'dan 1 puan almak bize iyi geldi ” dedi.

İkinci kaptan Ahmet Yakak ise, "İkinci yarı 4 dakika içinde yediğimiz iki golle, şok olduk ama maçı bırakmadık. Hasan arkadaşım, son 5 dakika ileriye çıkınca, arkasından ben de gittim. Hasan’ın pasıyla, beraberlik golünü kaydettim. Golden sonra, sahada ve kulübedeki herkesin tek yumak halindeki sevinci görülmeye değerdi” diye konuştu.

Başkan Rüşan Uzunoğlu ve başkan yardımcısı Akın Çelik,  iki futbolcuyu maçtan sonra tebrik edip, kutladılar.

Senin için hazırladığımız haberler