Genç Aslan oynuyor, takımı kazanıyor...

10.03.2021 - 12:50 | Son Güncellenme: 10.03.2021 - 12:56

Galatasaray haberleri… Sarı kırmızılıların devre arasında Boluspor’a kiralık olarak gönderdiği genç oyuncu Emin Bayram, son maçlarda gösterdiği performansıyla geleceğe ışık saçıyor. İşte 17 yaşındaki stoperin 1. Lig karnesi…

Genç Aslan oynuyor, takımı kazanıyor...

BURHAN CAN TERZİ-AJANSSPOR

Galatasaray'da Ozan Kabak'tan sonra Florya Akademisi'nin çıkardığı en büyük yıldız adaylarından olan Emin Bayram, gösterdiği performansla sarı-kırmızılıların yüzünü güldürdü. Devre arasında 1. Lig ekiplerinden Boluspor'a kiralanan 2003 doğumlu futbolcu, son iki karşılaşmada ilk 11'de sahaya çıktı. 

Aykut Demir ile tandeme yerleşti

Ligde bu sezon sıkıntılı dönemler geçiren Boluspor'un ise bu son iki maçtır yüzü gülüyor. Menemenspor ve Bursaspor maçlarını kazanan kırmızı-beyazlı ekipte Emin, Aykut Demir'le birlikte tandemi oluşturdu.

Sezon sonu dönecek

Bonservisi Galatasaray'da olan genç futbolcu sezon sonunda Florya'ya geri dönecek. 2000 doğumlu Ozan Kabak'ı çok kısa sürede dünya futboluna kazandıran teknik direktör Fatih Terim, kendisinden gelecek adına çık umutlu. Terim genç futbolcunun ya uzun yılar sarı kırmızılı formayı taşıyacağına ya da Ozan Kabak gibi kulübe para kazandırarak Avrupa’ya transfer olacağına inanıyor.

Galatasaray ile ligde 24 dakika şans buldu

Henüz 17 yaşında olan Emin Bayram, Boluspor ile 4 resmi maça çıkıp toplamda 216 dakika süre aldı, 1 sarı kart gördü. Genç stoper, Galatasaray’da ise bu sezon ligde 24 dakika şans bulabilmişti. 

Senin için hazırladığımız haberler